ناسا قصد دارد همراه با مامورین آرتمیس یک مرکز آب و هوایی نیز در ماه احداث کند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، آغاز ماموریت آرتمیس یک میتواند آغازگر دور جدیدی از اکتشافات فضایی باشد. ناسا امیدوار است بتواند همراه با این ماموریت مراکز آب و هوایی را نیز در ماه راه اندازی […]
ناسا قصد دارد همراه با مامورین آرتمیس یک مرکز آب و هوایی نیز در ماه احداث کند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، آغاز ماموریت آرتمیس یک میتواند آغازگر دور جدیدی از اکتشافات فضایی باشد. ناسا امیدوار است بتواند همراه با این ماموریت مراکز آب و هوایی را نیز در ماه راه اندازی کند. وظیفه این مراکز اطلاع از وضعیت بادها و تابش خورشیدی خواهد بود.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
ماموریت آرتمیس باردیگر حضور انسان روی ماه را عملی خواهد کرد. بطوری که عصر جدیدی از اکتشافات فضایی خواهد بود. یکی از دلائل مهم بودن آب و هوای فضایی و اطلاع از وضعیت آن تجهیز کپسول اوریون است. ناسا میخواهد از مجهز بودن این کپسول مطمئن شود. زیرا قطعا اوریون با پرتوهای کیهانی برخورد خواهد کرد. به گفته جیم فری معاون این ماموریت برخورد این پرتوها با سرنشینان کپسول خطر بزرگی به شمار می رود. به همین دلیل ناسا تمرکز زیادی روی آن دارد.
مسئله آب و هوا در ماموریت های آینده نیز همچنان مهم خواهد بود. فری در این مورد می گوید: ناسا همراه با این ماموریت حسگرهای فضایی را نیز بهمراه خواهد داشت. تا بتوان باد خورشیدی و تابش ها را بررسی کرد. این طرح اکتشافی نوعی آمادگی برای سفر به ماه و مریخ محسوب می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
