وی همچنین از امضای ۱۳ قرارداد تولید بار اول به ارزش یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و صدور ۱۲ مجوز جدید قرارداد تولید بار اول از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به ارزش ۲ هزار و ۲۱۵ میلیارد تومان خبر داد که ۶ مجوز در دولت چهاردهم صادر شده است و با این حساب ارزش قراردادها و مجوزهای صادر شده حوزه قراردادی قانون جهش تولید دانش‌بنیان مناطق نفت‌خیز جنوب به بیش از ۴ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب این رویکرد و اقدام‌ها را همسو با تداوم نگاه ویژه این شرکت به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان کشور و رفع مشکلات پیچیده فرآروی تولید با اتکا به توان داخل دانست.

پیرامون همچنین از ارسال ۹ بسته مهم فناورانه به ارزش بیش از ۴ هزار و ۱۷۵ میلیارد تومان به معاونت فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این مجوزها عمدتاً در حوزه‌های ماشین‌آلات دوار (توربین و کمپرسور)، ادوات تکمیل چاه (تاج و رشته‌های تکمیلی دوگانه)، تأسیسات فرآورشی (پمپ‌های درون‌چاهی SRP، پمپ‌های انتقال سیال HPS و سامانه ماسه‌گیر فرآیندی) نهایی‌سازی و برای اخذ مجوز تولید بار اول به معاونت علمی ارسال شده‌اند که در مراحل نهایی تصمیم‌گیری و اخذ مجوز قرار دارند.

وی با اشاره به اهمیت توسعه ارتباط با مراکز دانشگاهی، علمی – پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری و حل چالش‌های تولید از طریق به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضای فناوری بیان کرد: ۱۱ بسته قراردادی در این زمینه نهایی شده است که به‌زودی امضا خواهند شد و در مجموع قراردادهای حوزه پژوهش و فناوری به ۶۵ قرارداد با ارزش حدود ۲۵۰ میلیارد تومان و ۱۰ میلیون یورو خواهد رسید.

پانزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان ۲۲ تا ۲۵ دی‌ (شنبه تا سه‌شنبه) در اهواز دایر و بازدید از آن از ساعت ۹ تا ۱۷ برای عموم آزاد است.

منبع: شانا

source