آیفون‌ یکی از محبوب‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان است که به‌دلیل کیفیت ساخت بالا، عملکرد قوی و جذابیت‌های ظاهری، حتی در مدل‌های دست دوم نیز طرفداران بسیاری دارد. خرید آیفون دست دوم می‌تواند گزینه‌ای هوشمندانه و اقتصادی به‌ویژه برای کسانی باشد که به‌دنبال صرفه‌جویی در هزینه‌اند.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بهترین گوشی آیفون

برای خرید گوشی دست دوم نسبت به خرید گوشی نو باید دقت و آگاهی بیشتری داشته باشید. مشکلات سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری، آسیب‌های احتمالی و اصالت نداشتن دستگاه از مواردی است که ممکن است خریداران ناآگاه را به دردسر بیندازند. در مقاله راهنمای خرید ایفون دست دوم، نکات کلیدی و ضروری برای خرید آیفون دست دوم مطمئن و باکیفیت را بررسی خواهیم کرد. با مطالعه این راهنما می‌توانید با خیالی آسوده‌تر و اطلاعاتی جامع‌تر ایفون دست دوم بخرید. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.


نکاتی که قبل از خرید ایفون دست دوم باید به آنها توجه داشته باشید

در راهنمای خرید ایفون کارکرده یا به‌اصطلاح دست دوم، تلاش کردیم مهم‌ترین مواردی را که قبل از خرید باید به آنها توجه کنید جمع‌آوری کنیم تا در زمان خرید به مشکل نخورید. پیشنهاد می‌کنیم تا جایی که برای شما مقدور است کالای الکترونیک دسته دوم نخرید.

بررسی ظاهری دستگاه

اولین نکته از سری نکات خرید ایفون دست دوم بررسی سلامت ظاهری دستگاه است. پیشنهاد می‌کنیم تمام زوایا و قطعات ظاهری دستگاه مثل صفحه‌نمایش، پنل پشتی، فریم دور گوشی، لنز دوربین‌ها و سالم بودن درگاه شارژ و سیم‌کارت را بررسی کنید.

راهنمای خرید ایفون دست دوم

اگر فروشنده مدعی شد دستگاه تا‌به‌حال باز نشده و دستگاه ضدآب بوده، حتماً از فروشنده بخواهید گوشی را داخل آب بیندازد تا از باز نشدن و ضدآب بودن دستگاه مطمئن شوید.

برای بررسی تعویض نشدن نمایشگر، اگر نمایشگر گوشی تعویض شده باشد، ویژگی True Tone دیگر برای نمایشگر عمل نمی‌کند و پیامی در تنظیمات دستگاه نمایش داده می‌شود که این نمایشگر تعویض شده است.

بررسی سلامت باتری

خوشبختانه آیفون‌ها در بخش تنظیمات، میزان سلامت باتری را با عددی بین صفر تا ۱۰۰ درصد نشان می‌دهند. هرچند متأسفانه بعضی تعمیرکاران حرفه‌ای می‌توانند این مقدار را تغییر دهند اما با رعایت چند نکته می‌توانید دستگاهی با سلامت باتری خوب بگیرید.

راهنمای خرید ایفون دست دوم

اگر فروشنده اعلام کرد باتری گوشی تعویض شده، خبر بدی نیست؛ بسیاری از گوشی‌های سری آیفون ۱۳ به قبل نیازمند تعویض باتری هستند. اگر این تعویض باتری در فروشگاه‌های معتبر اپل اتفاق افتاده باشد، در تنظیمات گوشی اطلاعاتی درباره قطعه تعویض‌شده به شما می‌دهد.

اگر قصد خرید گوشی سری آیفون ۱۳ به قبل را دارید اما سلامت باتری بیشتر از ۹۵ درصد است، باید به سلامت باتری این گوشی شک کنید. بهترین راه بررسی سلامت باتری شاید مهلت تست دستگاه باشد تا از شارژدهی مطمئن شوید.

بررسی دوربین‌، اسپیکر و میکروفون

برای بررسی سلامت دوربین، پیشنهاد می‌کنیم در شرایط مختلف با دستگاه عکاسی و فیلمبرداری کنید و حین این کارها به عملکرد فوکوس خودکار، تشخیص سوژه برای پرتره و عکاسی و فیلمبرداری در نورکم دقت کنید.

راهنمای خرید ایفون دست دوم

برای بررسی اسپیکرها بهتر است موسیقی را با بالاترین صدای ممکن پخش کنید. اگر هنگام پخش موسیقی صدای ناخوشایند یا به‌اصطلاح (خش-خش) احساس کردید، ممکن است اسپیکر دستگاه مشکل داشته باشد.

برای بررسی میکروفون، بهتر است با گوشی تماس بگیرید و از پشت خط بخواهید کیفیت صدای شما را بررسی کند. همچنین می‌توانید برای بررسی میکروفون، صدایی را با دستگاه ضبط کنید و آن را بشنوید تا از سلامت میکروفون‌ها مطمئن شوید.

جمع‌بندی

در مقاله راهنمای خرید ایفون دست دوم، سعی کردیم مهم‌ترین نکاتی که قبل از خرید ایفون کارکرده باید آنها را رعایت کنید، برای شما بنویسیم تا دستگاهی باکیفیت و با کم‌ترین مشکل را بخرید. خرید کالای دست دوم الکترونیکی نیازمند دقت بالاست. این دقت برای خرید گوشی باید بیشتر هم باشد. پیشنهاد می‌کنیم ایفون دست دوم را از جای مطمئن و پس از بررسی‌های مختلف خریداری کنید.

سؤالات متداول درباره خرید آیفون دست دوم

چگونه از سلامت باتری دستگاه اطلاع پیدا کنیم؟

با رفتن به بخش باتری در تنظیمات، میزان سلامت باتری با درصد نمایش داده شده است. البته به منطقی بودن این درصد توجه کنید، گوشی‌های مدل قدیمی‌تر نمی‌توانند سلامت باتری بیشتر از ۹۵ درصد داشته باشند.

چگونه بفهمیم دستگاه ضربه خورده؟

اگر دستگاه ضربه خورده باشد یا از دست صاحب قبلی افتاده باشد، حتماً روی بدنه به‌خصوص لبه‌ها خط‌و‌خش به جا می‌گذارد.

بیشتر بخوانید

source