به گزارش شرق ؛ سرهنگ رابعه جوانبخت در توضیح بیشتر گفت: در تحلیل تصادفات پایتخت مشخص شد که ۵۷ درصد از کشتهشدگان و مجروحان تصادفات موتورسیکلتها، جوانان ۲۵ تا ۳۵ ساله هستند. به این معنا که قشری که در واقع امید ما برای آینده و آینده سازان و نیروهای کار به حساب میآیند؛ به خاطر تصادفات، جان خود را به سادگی از دست میدهند.
وی افزود: در ادامه مشخص شد ۲۰ درصد از این افراد ۳۵تا ۴۵ ساله و ۱۴ درصد ۴۵ تا ۶۵ سال سن دارند. همچنین کودکان زیر ۱۸ سال ۷ درصد از کشتهشدگان و افرادی بالای ۶۵ سال نیز ۲ درصد از این قربانیان را به خود اختصاص داده اند.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: علت بیشتر این تصادفات با آمار ۳۵ درصدی، عدم توجه به کافی به جلو بوده که بیشتر به خاطر استفاده از تلفن همراه حین رانندگی رخ داده است. همچنین ۱۲ درصد تصادفات به خاطر عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه رخ داده که این مسئله نیز نشان می دهد موتورسیکلت کمترین میزان ایمنی را دارد و در ناپدارترین حالت قرار می گیرد و با کوچکترین اتفاقی جان راکبان آن به خطر می افتد.
جوانبخت گفت: اگر راکبان موتورسیکلت ها، از کلاه ایمنی استفاده کنند؛ قطعا میزان جراحات وارده به سر آنها که بیشترین علت مرگ این افراد است را به حداقل می رساند.
وی با اشاره به محل هایی که بیشترین تصادفات فوتی در آنها رخ می دهد؛ افزود: در اتوبان های امام علی(ع)، آیت اله سعیدی، آزادگان، تونل توحید، خیابان قزوین و خیابان مولوی در ۹ ماهه امسال، بیشترین تصادفات موتورسیکلت ها رخ داده است.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ درباره ساعت وقوع این تصادفات ادامه داد: ۲۲ تا ۲۵ درصد از میزان تصادفات موتور سیکلت سواران در ساعات ۱۲ ظهر تا ۸ شب اتفاق میافتد؛ زیرا در این ساعات، میزان تردد این وسایل بیشتر از سایر زمانهاست.
source