سایت مشرقنیوز نوشت:
تاملی بر برخی اظهارات و کنش های سیاسی اصلاح طلبان ساختاری بیانگر آن است که آنان طی مطالبی میکوشند تا ضمن کانونی سازی برخی از ایدههای خود، این موارد را به عنوان مطالبه مردم طرح و اقدام به جهت دهی به رئیس جمهور نمایند، از جمله این موراد سرنوشت FATF است!
روزنامه آرمانملی در گزارشی با عنوان راهگشایی برای اجرای FATF نوشته است:
تمام دولتهایی هم که از پی هم روی کار آمدهاند مساله اقتصادی را نخستین اولویت خود قرار داده و وعده حل مشکلات اقتصادی و ایجاد ثبات اقتصادی دادهاند. اما پرواضح است که که این مساله محقق نخواهد شد جز با رفع برخی موانع پیشرو که اگر مرتفع شوند آن زمان میتوان به آینده خوشبین بود. قدر مسلم موانع پیشروی حل مشکلات کشور را میتوان در رفع تحریمها و حل و فصل لوایح باقی مانده از FATF دید که از قضا قاطبه کارشناسان و صاحبنظران بر آن تاکید دارند، اما برخی جریانات تندرو که درکی از منافع ملی ندارند با این مساله مخالف هستند و سنگاندازی میکنند.
این روزنامه نوشته است:
واقعیت امر بر آن است که امروز تحریم بیش از آنچه که فکر میکنیم بر امورات کشور سایه انداخته و تمامی مسائل را تحتالشعاع قرار داده است. امروز ایران از مراودات مالی و تجاری بینالمللی گرفته تا صادرات نفت و سایر اقلام با مشکلات عدیدهای مواجه است و تجربه ثابت کرده که دورزدن تحریمها اگر چه بعضا نقشی مُسکن وارد داشته، اما قطعا درمان و چاره کار نبوده است. چرا که دورزدن تحریمها نیز ساز و کار خود را دارد و خالی از عیب نیست. لذا مساله تحریم یکبار برای همیشه باید بهصورت ریشهای حل شود و حل آن نیز قطعا از مسیر مذاکره با قدرتهای بینالمللی و در راس آن آمریکا میگذرد.
روزنامه هممیهن نیز از رسیدن یک فصل گرم زمستانی برای دولت خبر داده و مینویسد:
علی عبدالعلیزاده، رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان که اینک نماینده ویژه رئیسجمهور در توسعه سواحل مکران است، بر ضرورت مذاکره با دونالد ترامپ تاکید کرد و خبر از آن داد که مجموعه نظام درباره «مذاکره رودررو» (با طرف آمریکایی) به نتیجه رسیدهاند. سخنی که طرح آن فردای حضور وزیرخارجه عمان در تهران که گفته شده حامل پیام طرف آمریکایی بوده و نیز در آستانه سفر میانجی جدیدی از ژاپن، معنادارتر میشود. گویی، کاسه صبر در حال لبریز شدن است. مجموعه این اخبار و اظهارات و نشانهها از زمستانی گرم در تحولات داخلی و خارجی خبر میدهد؛ زمستانی که در آن نظام سیاسی باید ازیکسو تکلیف خود را با ترامپ و تندروهای آمریکایی روشن کند!
اصلاح طلبان ساختاری در تلاش های پیدا و پنهان خود علاوه بر اینکه به دنبال ترسیم فضای بحرانی شرایط کشور هستند از دیگر سو می کوشند تا مطالبات رادیکال خود مبنی بر لزوم اصلاحات ساختاری را به عنوان گفتمان و هدف رئیس جمهور منتخب القاء سازی کنند.
همچنین اصلاح طلبان رادیکال همچنان به دنبال القای شکاف مردم – حاکمیت بوده و تلاش می کنند دوگانه مردم/اصلاح طلبان – حاکمیت را مطرح و اینگونه القاء کنند که آنان بنای بر ایفای نقش بال چپ نظام را نداشته و دنبال نمایندگی سیاسی حاکمیت در جامعه نمی باشند بلکه آنان در کسب نمایندگی سیاسی جامعه خواهند بود. محوری که البته در تضاد کامل با منش و دیدگاه های رئیس جمهور منتخب می باشد.
source