به گزارش انرژی پرس، بر اساس داده‌های منتشر شده اداره گمرک این کشور، ارزش محموله‌ها در ۲۰ روز اول نوامبر ۵.۸ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است و این در مقایسه با کاهش ۰.۲ درصدی است که در ابتدا برای کل ماه اکتبر گزارش شده بود.

داده‌ها نشان می‌دهد که واردات کلی یک درصد کاهش یافته و منجر به مازاد ۷۹۸ میلیون دلاری شده است. کره جنوبی مانند بسیاری از بزرگترین کشورهای صادرکننده جهان، با مشکلات تجاری مواجه است، زیرا دونالد ترامپ در حال آماده شدن برای بازگشت به کاخ سفید با مجموعه‌ای از سیاست‌های حمایتی پس از پیروزی در انتخابات آمریکا در اوایل ماه جاری است.

ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی خود متعهد به اعمال تعرفه‌های جهانی شد و هدف آن افزایش تعرفه‌ها، به ویژه علیه چین، بزرگترین شریک تجاری کره جنوبی است. یارانه‌های ارائه شده به شرکت‌های کره جنوبی که کارخانه‌های خود را در ایالات‌متحده کار می‌کنند نیز در دولت دوم ترامپ در معرض خطر لغو قرار می‌گیرند.

چشم‌انداز تیره و تار برخی از اقتصاددانان را بر آن داشته است که خوش‌بینی خود را نسبت به اقتصاد متکی به تجارت کره‌جنوبی تعدیل کنند.

بلومبرگ اکونومیکس پیش‌بینی می‌کند که اگر ترامپ تعرفه‌های خود را به طور کامل اعمال کند، صادرات کره به آمریکا تا سال ۲۰۲۸ تا ۵۵ درصد کاهش می‌یابد. کره جنوبی در میان ۱۰ کشور برتری است که مازاد تجاری با ایالات‌متحده را ثبت کرده‌اند و آن را به هدف اصلی ترامپ تبدیل می‌کند.

بلومبرگ گزارش کرد که رشد آسیا می‌تواند به طور معنی‌داری کند شود، زیرا اقتصادهای تجارت محورتر مانند کره و تایوان با فشار نزولی بیشتری مواجه می‌شوند.

منبع: ایسنا

source