رستوران سوشی محبوب واشنگتن پس از انتشار ویدیوی جنجالی در تیک تاک تعطیل شد.

به گزارش سرویس اخبار پزشکی و سلامت رسانه تکنولوژی تکنا، یک رستوران محبوب سوشی در واشنگتن، به نام فب سوشی بار، پس از انتشار ویدیویی توسط اینفلوئنسر غذا، کیت لی، که نگرانی‌هایی در مورد ایمنی مواد غذایی آن ایجاد کرد، تصمیم به تعطیلی موقت دو شعبه خود در بلویو و سیاتل گرفت.

به گزارش دپارتمان اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، در ویدیوی منتشر شده در تاریخ ۱۰ نوامبر، لی که به بررسی رستوران‌های مختلف مشهور است، غذاهای سوشی این رستوران را نقد کرد. با این حال، در بخش پایانی ویدیو، یکی از دنبال‌کنندگان او ادعایی مبنی بر مشاهده حرکت در سوشی تهیه شده مطرح کرد که نگرانی‌هایی را در مورد وجود کرم در غذا ایجاد کرد.

فب سوشی بار در ابتدا این ادعا را رد کرد و اعلام کرد که حرکت مشاهده شده در ماهی ممکن است به دلیل ویژگی‌های طبیعی ماهی یا فشار چوب غذاخوری باشد. با این حال، با افزایش نگرانی‌ها و فشار افکار عمومی، این رستوران تصمیم گرفت تا تحقیقات کاملی را در این زمینه انجام دهد و به همین منظور، هر دو شعبه خود را به طور موقت تعطیل کرد.

در بیانیه رسمی خود، فب سوشی بار تأکید کرد که سلامت و ایمنی مشتریان اولویت اصلی آن‌ها است و آن‌ها متعهد به رعایت بالاترین استانداردهای بهداشتی هستند. اداره بهداشت عمومی سیاتل و کینگ کانتی نیز در حال بررسی این موضوع هستند و هنوز گزارش رسمی در این باره منتشر نشده است. برای مشاهده تازه ترین خبرها به صفحه اخبار علمی رسانه تکنا مراجعه کنید.

source