مرد 78 سالهای که از دهه 1950 و زمان نجات از فلج اطفال در داخل دستگاه بزرگ و سنگینی به نام «ریه آهنی» زندگی میکرد، درگذشت.
براساس گزارش سیبیاس نیوز، «پل الکساندر» که در شبکههای اجتماعی طرفداران زیادی بهدست آورده بود و در تیک تاک به سؤالات میلیونها بازدیدکننده درباره زندگی غیرمعمول خود پاسخ میداد، درگذشته است. زندگی در همین شرایط نیز باعث نشد تا الکساندر از وکیلشدن و افتتاح دفتر خود صرفنظر کند و او همچنین کتابی درباره زندگیاش منتشر کرده است.
ریه آهنی و کمک به بیماران فلج اطفال
ریه آهنی که در دهه 1920 اختراع شد، دستگاه فلزی بزرگی است که یک محفظه بسته و نفوذناپذیر دارد و اکسیژن را از طریق فشار منفی به داخل میکشد و با این کار ریه را وادار به انبساط میکند تا بیمار مبتلا به فلج اطفال و سایر بیماریهای ناتوانکننده که منجر به فلج میشود بتوانند نفس بکشد.
الکساندر در اوایل دهه 1950 و در یکی از بدترین شیوعهای کشور خود به فلج اطفال مبتلا شد و بهدلیل تراکستومی در آخرین لحظه زنده ماند. او در طول زندگیاش از یک میله برای ورق زدن کتابها و تایپ روی صفحه کلید استفاده میکرد و بههمین صورت توانست در دانشکده حقوق حضور پیدا کند.
طبق رکوردهای جهانی گینس، او در بین تمام بیمارانی که در ریه آهنی بودهاند، بیشترین زمان ممکن را زنده بوده است.
فلج اطفال ویروس کشندهای است که به نخاع حمله کرده و برخی از بازماندگان را فلج میکند. این ویروس ارتباط میان سیستم عصبی مرکزی و ماهیچهها را مختل میکند و سرانجام ماهیچهها بهحدی ضعیف میشوند که بیمار دیگر بدون دستگاه قادر به نفس کشیدن نیست.
source