عمل قلب باز یک روش جراحی و درمان بیماری های قلبی است . از این عمل برای درمان بیماری و عارضه هایی مانند نارسایی قلب ، انسداد عروق کرونر ، نقایص قلبی مادرزادی و … استفاده می ‌شود. در عمل قلب باز استخوان قفسه سینه توسط جراح شکافته می شود و قفسه سینه برای دسترسی به قلب باز می شود. عمل قلب باز یک جراحی تهاجمی است که شامل جراحی پای پس کرونر ، پیوند قلب و تعویض دریچه های قلبی می باشد. امروزه با روش های نوینی می توان عمل قلب باز انجام داد که می ‌توان نتایج جراحی را بهبود داد و خطرات عمل را برای بیماران کاهش داد .

در ادامه این مطلب ، با ما همراه باشید تا به بررسی جزئیات عمل قلب باز پرداخته و سوالات متداولی که ممکن است در ذهن شما به وجود آید ، پاسخ داده خواهد شد.

سوالات عمل قلب خود را از یک متخصص قلب بپرسید : ویزیت متخصص قلب در منزل

سالمندانی که عمل قلب باز انجام می دهند نیاز به مراقبت ویژه ای دارند که از عهده هر شخصی بر نمی آید و نیاز به یک فرد متخصص برای مراقبت و پرستاری است . در اینجور مواقع بهترین گزینه استخدام پرستار سالمند در منزل می باشد .

در چه مواقعی به عمل قلب باز نیاز است ؟

عمل قلب باز یک روش جراحی است که در آن جراح قفسه سینه را باز می کند تا به قلب دسترسی پیدا کند. این روش برای درمان طیف وسیعی از مشکلات قلبی ، از جمله موارد زیر استفاده می شود :

بیماری عروق کرونر  : سی ای دی زمانی رخ می دهد که شریان های کرونری که خون را به قلب می رسانند ، با پلاک های خون مسدود می شوند. این عامل می تواند باعث درد قفسه سینه ، تنگی نفس و سایر مشکلات شود. عمل قلب باز برای باز کردن یا دور زدن شریان های مسدود شده استفاده می شود .

نقص مادرزادی قلب : نقص مادرزادی قلب زمانی رخ می دهد که قلب به طور طبیعی رشد نمی کند. عمل قلب باز می تواند برای اصلاح نقص مادرزادی قلب استفاده شود .

نارسایی قلبی : نارسایی قلبی زمانی رخ می دهد که قلب به اندازه کافی قوی نیست تا خون کافی را به بدن پمپاژ کند. عمل قلب باز می تواند برای تقویت قلب یا بازگرداندن جریان خون به قلب استفاده شود .

آسیب به قلب : آسیب به قلب می تواند ناشی از سکته قلبی ، ضربه یا سایر شرایط باشد. عمل قلب باز می تواند برای ترمیم آسیب به قلب استفاده شود .

 عمل قلب باز چه عوارضی می تواند داشته باشد ؟

برخی از عوارض شایع عمل قلب باز به طور معمول در ساعات و روزهای اولیه بستری شدن در بیمارستان بهبود می یابند و بیمار بطور دقیق برای عوارض عمل قلب باز توسط پرسنل بیمارستان و از طریق انجام تست های آزمایشگاهی مورد بررسی قرار می گیرد .

خونریزی بعد از عمل قلب باز : ممکن است در محل برش جراحی یا منطقه ای از قلب که در آن عمل جراحی انجام می شود رخ دهد .

ریتم قلب غیر طبیعی : در موارد نادر یک پیس میکر خارجی موقتی ، و یا داخلی دائمی ممکن است برای اصلاح این مشکل لازم باشد .

آسیب ایسکمیک قلب : آسیب به بافت قلب ناشی از کمبود جریان خون به قلب

 مرگ : خطر مرگ در جراحی که در آن قلب متوقف گردیده است در هر روشی افزایش می یابد .

لخته شدن خون : لخته شدن خون ممکن است در داخل و اطراف قلب شکل گرفته و یا از طریق جریان خون حرکت نماید .

سکته مغزی : اغلب توسط لخته هایی که در خون بعد از عمل جراحی شکل گرفته اند ، ایجاد می شود.

.  از دست دادن خون : در برخی موارد ، یک انتقال خون ممکن است لازم باشد

تامپوناد قلبی (تامپوناد پریکارد) : یک بیماری تهدید کننده زندگی که در آن پریکارد ، کیسه اطراف قلب ، پر از خون می شود. این حالت باعث می شود که عملکرد کامل قلب دشوار و یا غیر ممکن گردد .

عمل قلب باز چند ساعت طول می کشد ؟

جراحی قلب باز معمولاً سه تا پنج ساعت طول می کشد که بسته به شرایط بیمار ممکن است متغیر باشد .

اگر نیاز به خدمات پانسمان زخم در منزل داشتید کلیک کنید.

source
تحصیل در ترکیه