اگر به دنبال راه اندازی فروشگاه هستید حتما میدانید که دو افزونه کمکی پیش روی شماست که باید بین ووکامرس یا پرستاشاپ یکی را برای کار خود انتخاب کنید. اگر اطلاعی نسبت به مزایا و معایب هریک ندارید با ما در ادامه همراه باشید.
امروزه در فروشگاه های آنلاین بسیاری شاهد حضور این افزونه های کمکی هستیم که تصمیم گیری بین PrestaShop و WooCommerce یک چالش بزرگ برای مدیران فروشگاه ها بوده است. اگر با جنبه تجارت الکترونیک و درگاه های متصل آشنایی ندارید باید بدانید که در ابتدا حتما باید اطلاعاتی مبتی بر تفاوت های این سرویس ها دریافت کنید و سپس به سراغ انتخاب ووکامرس یا پرستاشاپ بروید. برای اینکه بهتر با این مباحث آشنا شوید در ادامه این مطلب پلازا توضیحات خوبی را برایتان درنظر گرفته ایم.
فهرست مطالب
ووکامرس یا پرستاشاپ
در هنگام مقایسه این ابزارها موارد مهمی را مورد بررسی قرار داده ایم که از اصلی ترین آنها میتوان به روش های قیمت گذاری، سهولت استفاده، ویژگی های کاربردی، رابط کاربری، تنوع پذیر بودن و امکان بکارگیری افزونه های کمکی اشاره داشت. این موارد میتواند شما را با جنبه جدیدی از اطلاعات مربوط به PrestaShop و WooCommerce آشنا کند.
مزایا و معایب پرستاشاپ
پرستاشاپ را میتوان یک پلتفرم تجارت الکترونیکی منبع باز دانست که تقریبا قادر به استفاده آن در هرفروشگاه آنلاینی با موضوعات مختلف خواهید بود. در حقیقت امکان بکارگیری پرستاشاپ روی هاست های میزبانی مختلف وجود داشته است که به لطف قالب و ماژول های انجمن و متعدد پرستاشاپ قادر به سفارشی سازی عملکرد فروشگاه خود خواهید بود.
اما اگر اطلاعاتی نسبت به تجارت الکترونیک ندارید باید بدانید که پرستاشاپ در این زمینه راهکارهای خوبی را برای شما درنظر گرفته است که قادر به همکاری با سرویس های مرتبط و آژانس های وب خواهید بود. این فرآیند میتواند به تمام موضوعات مرتبط باشد که از راه اندازی ساده پرستاشاپ گرفته تا سفارشی سازی فروشگاه و محصولات را شامل میشوند.
یکی از اصلی ترین معایب PrestaShop این است که به پشتیبانی اختصاصی دسترسی ندارید. این ابزار میزبان اسناد آنلاین بسیاری بوده که به شما در زمینه عیب یابی و شناسایی خطاها کمک میکند اما برای برطرف سازی آنها باید خودتان به دنبال راهکاری باشید. با این اوصاف برای برطرف سازی مشکلات PrestaShop باید به صرف هزینه روی آورید که اگر یک متخصص اینکار را برای شما انجام دهد نباید انتظار هزینه اندک را داشته باشید.
مزایا و معایب ووکامرس
اگر سایت شما از CMS وردپرس برخوردار است تا به امروز حتما با WooCommerce کار کرده اید و یا نام آن را شنیده اید. این ابزار یکی از محبوب ترین افزونه های منتشر شده با موضوع تجارت الکترونیک بوده است که در بستر وردپرس پیاده سازی میشود. بدنیست بدانید تا به امروز بیش از 5 میلیون کاربر در حال استفاده از WooCommerce هستند.
با نصب و راه اندازی ووکامرس قادر به دریافت یک سیستم ترکیبی در سایت خود خواهید بود. یعنی میتوانید دو بخش را در قالب یک رابط مدیریت کنید که این موضوع شما را از موارد اضافی نظیر ساب دامین و یا دامین های مجزا بی نیاز میسازد. WooCommerce مانند وردپرس یک منبع باز بوده است که این موضوع سبب شده تا برای آن تم و برنامه های افزودنی بسیاری منتشر شود که برخی آنها به بهبود عملکرد ووکامرس کمک شایانی مینماید.
با توضیحات فوق باید بدانید که ماهیت منبع باز بودن WooCommerce سبب خواهد شد تا به پشتیبانی اختصاصی دسترسی نداشته باشید اما برای دستیابی به ابزارهای کمکی نیازی به کدنویسی و یا پرداخت هزینه نیست.
مقایسه پرستاشاپ با ووکامرس
در ادامه با بخش های مختلفی از این دو سرویس آشنا خواهید شد:
قیمت گذاری
پرستاشاپ و ووکامرس همانطور که گفته شد هردو منبع باز هستند که به سادگی میتوانید آنها را از وب دانلود و روی هاست های میزبانی یا سرورهای خود نصب کنید. برای راه اندازی یک فروشگاه نوپا پرستاشاپ و ووکامرس بهترین گزینه برای شما خواهد بود.
جهت راه اندازی یک سایت با ووکامرس شما نیاز به یک سایت وردپرسی خواهید داشت تا از طریق افزونه ها بتوانید این سرویس را به سایت اضافه کنید. امکان میزبان سایت های وردپرسی در هاست های اشتراکی وجود داشته است که این موضوع میتواند شما را از صرف هزینه های بالا دور نگه دارد.
در سمت دیگر قالب های آماده و افزونه های پرستاشاپ نسبت به قالب و افزونه های وردپرس گران تر بوده که این موضوع میتواند در بخش تم ها نیز نظر شما را به خودش جلب کند زیرا در ووکامرس کمتر چیزی با عنوان رایگان به چشم می آید.
هر دو سرویس WooCommerce و PrestaShop افزونه و تم های مختلفی را به صورت رایگان ارائه میدهند اما باید بدانید برای دستیابی به ابزارهای تخصصی نیازمند صرف هزینه خواهید بود.
نصب و راه اندازی
راه های مختلفی برای نصب و راه اندازی پرستاشاپ و ووکامرس وجود داشته است که در ابتدا برای نصب ووکامرس باید بدانید امکان دستیابی به این ابزار از طریق پنل وردپرس وجود داشته است.
برای اینکار کافیست به بخش افزونه ها رجوع کنید و کلمه WooCommerce را سرچ کنید. افزونه نمایان شده را نصب و راه اندازی کنید. به محض راه اندازی افزونه ممکن است با تداخل های کوچک و بزرگی مواجه شوید که برای همگام سازی آن با قالب فعلی تان باید تغییراتی در بخش کدنویسی انجام دهید که اگر سایت تازه تاسیس است نیازی به اینکار نیست.
اما برای راه اندازی سایتی با PrestaShop شما نیاز به یک هاست میزبانی و دامین خواهید داشت که با فعالسازی این موارد باید قالب اماده ای با سبک PrestaShop را در هاست خود اپلود کنید و سپس آن را به دامین متصل کنید. روند انجام چنین کاری شاید برای افراد مبتدی دشوار باشد ولی باید بدانید که این مسیر تنها راه فعالسازی سایت با PrestaShop بوده است.
رابط کاربری
در رابطه با محیط کاربری PrestaShop و WooCommerce باید بدانید که خوشبختانه هردو ابزار از محیط ساده ای برخوردار هستند که با فعالسازی زبان فارسی به آسانی میتوانید با آیتم های موجود آشنا شوید. اگر تا حدودی با وردپرس و یا وبلاگ آشنایی داشته باشید نحوه کار با این ابزارها برای شما دشوار نخواهد بود زیرا در قالب یکسری آیتم های از پیش تعریف شده فقط باید اطلاعاتی که نیاز دارید را وارد کنید. به طور مثال برای وارد کردن یک محصول ابتدا باید عنوان را مشخص کنید و سپس به سراغ قرار دادن تصاویر بروید. توضیحات اختصاصی و یا مشخص نمودن قیمت و ده ها مورد این چنینی روی سفارشی سازی محصولات شما نقش خواهد داشت که همگی را میتوانید از رابط کاربری WooCommerce و PrestaShop بدون نیاز به آموزش انجام دهید.
سخن پایانی
با توجه به توضیحات فوق نظر شما نسبت به این موضوع چیست؟ ووکامرس یا پرستاشاپ برای سایت فروشگاهی بهتر است؟ شما عزیزان در ادامه میتوانید نظر خود را نسبت به این موضوع بیان کنید و اگر سوالی نسبت به این موضوع دارید آن را در بخش نظرات برایمان ارسال کنید.
source
تحصیل در ترکیه