مقایسه‌ی آیفون‌های اپل با گوشی‌های اندرویدی، همیشه موضوعی جذاب برای طرفداران هردو برند بوده است و با هر رویداد اپل و معرفی آیفون‌های جدید، این مسئله بیش‌ازپیش موردتوجه قرار می‌گیرد.
در رویداد Wonderlust، اپل بار دیگر با سری آيفون ۱۵ به میدان آمده است تا مدل‌های جدیدش را به رخ رقبای اندرویدی بکشاند. این‌بار با تغییرات قابل‌ملاحظه‌ای همچون استفاده از درگاه USB C به‌جای لایتنینگ و بهره‌مندی از داینامیک آیلند. بر همین اساس، تصمیم گرفتیم دو عضو کوچک خانواده‌ی آیفون ۱۵ را یعنی آیفون 15 معمولی و آیفون 15 پلاس که ارزان‌ترین مدل‌های این سری به‌حساب می‌آیند، با گوشی‌های اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس سامسونگ در مقام مقایسه قرار دهیم.
در این مقاله قصد داریم آیفون ۱۵ و ۱۵ پلاس را با رقبای اندرویدی به چالش بکشیم و تفاوت‌ها و شباهت‌های هردو را مورد بررسی قرار دهیم. فکر می‌کنید کوپرتینویی‌ها بتوانند پیروز این میدان باشند؟
مهم‌ترین تغییری که آیفون ۱۵ و آیفون ۱۵ پلاس درمقایسه‌با نسل قبل به‌خود دیده‌اند: حذف ناچ و درعوض بهره‌مندی از داینامیک آیلند است که در مدل‌های پرو و پرومکس سال قبل نیز مشاهده می‌شد. حذف ناچ قطعاً خبر خوشحال‌کننده‌ای برای طرفداران اپل خواهد بود؛ زیرا افرادی که قادر به خرید مدل‌های پرو و پرومکس نیستند، حالا می‌توانند با خیال راحت به‌سراغ مدل‌های پایه‌ی سری آیفون ۱۵ بروند.
اپل بااینکه در ساخت فریم مدل‌های پرو و پرومکس از فلز تیتانیوم استفاده کرده است، مدل‌های پایه همچنان از فلز آلومینیومی بهره می‌برند و این دقیقاً مانند استفاده از پنل ۶۰ هرتزی است که اپل هنوز نتوانسته از آن گذر کند. فریم آلومینیومی در نماینده‌های سامسونگ نیز مشاهده می‌شود و در این زمینه نمی‌توان گفت کدام یک بر دیگری برتری دارد.
آیفون ۱۵ و آیفون ۱۵ پلاس به‌ترتیب با وزن‌های ۱۷۱ گرم و ۲۰۱ گرم ارائه شده‌اند که درمقایسه‌با اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس، ۳ تا ۵ گرم سنگین‌تر خواهند بود. ازطرفی، هردو مدل با بهره‌مندی از استاندارد IP68 می‌توانند تا ۳۰ دقیقه در عمق ۶ متری آب دوام بیاورند. مدل‌های پایه‌ی سری اس ۲۳ نیز به همین گواهی مجهز شده‌اند.
اپل در کمال ناباوری، با درگاه لایتنیگ در سری آیفون ۱۵ خداحافظی کرده و گوشی‌های جدیدش را به درگاه USB C مجهز کرده است. درحالی‌که برندهای اندرویدی از جمله سامسونگ از مدت‌ها قبل به این درگاه روی آورده‌اند. به‌طورکلی، یکی از تمایزهای آیفون با اندروید همین درگاه لایتنینگ بوده است که احتمالاً برای همیشه به‌خاطره‌ها خواهد پیوست.
رونمایی از آیفون ۱۵ و ۱۵ پلاس با همان مشخصات نمایشگری که انتظار می‌رفت، مهر تاییدی بود بر شایعاتی که پیش از این در مورد نمایشگر این دو دستگاه شنیده بودیم. درواقع دو عضو کوچک خانواده آیفون ۱۵ در بخش نمایشگر، به‌غیر از افزایش نرخ روشنایی حداقل روی کاغذ هیچ تغییری نکرده‌اند. این دو گوشی به‌ترتیب از نمایشگر‌های ۶.۱ اینچی و ۶.۷ اینچی از نوع OLED Super Retina بهره می‌برند و باتوجه به اینکه اپل در رویداد امشب درمورد نرخ نوسازی صحبتی به میان نیاورد، به‌نظر می‌رسد نرخ نوسازی ۶۰ هرتز به‌قوت خود باقی است.
اگر اندازه‌ی نمایشگر را نادیده بگیریم، آنچه که همیشه درمورد مدل‌های پایه‌ی آیفون خودنمایی می‌کند، نرخ نوسازی ۶۰ هرتز است. برای مقایسه، مدل‌های پایه‌ی سری اس ۲۳ سامسونگ هردو با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز روانه‌ی بازار شده‌اند. ازسوی‌دیگر، اپل نرخ روشنایی آيفون ۱۵ و ۱۵ پلاس را در حالت HDR به ۱۶۰۰ نیت رسانده که این میزان در روشنایی روز به ۲۰۰۰ نیت می‌رسد. این در حالی است که میزان روشنایی گوشی‌های سامسونگ در بهترین حالت ۱۷۵۰ نیت است.
در گوشی‌های اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس، وظیفه‌ی محافظت از صفحه‌نمایش به‌ گوریلا گلس Victus 2 واگذار شده است که مقاومت قابل‌توجهی را هنگام افتادن گوشی روی بتن و آسفالت به ارمغان می‌آورد؛ درمقابل، سرامیک شیلد استفاده‌شده در آيفون‌های جدید نیز، دربرابر ضربه‌ها مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد.
ازنظر دوربین، آیفون ۱۵ و آیفون ۱۵ پلاس درست مانند مدل‌های آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرومکس از دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی بهره می‌برد که به سنسور-شیفت مجهز شده و به‌گفته‌ی اپل قادر است عکس‌هایی با وضوح فوق‌العاده بالا را به ثبت برساند. دوربین ۱۲ مگاپیکسلی تعبیه‌شده در کنار دوربین اصلی نیز، با قابلیت بزرگ‌نمایی اپتیکال یک و دوبرابری جای خالی دوربین سوم را پر خواهد کرد.
درمقابل، گوشی‌های اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس، از ترکیب سه دوربین واید‌، اولتراواید و تله‌فوتو استفاده می‌کنند که براساس بررسی‌های زومیت، تصاویر اس ۲۳ در شرایط نوری ایده‌آل با کنتراست بالا، گستره‌ی دینامیکی وسیع، جزییات زیاد و رنگ‌های زنده و خوشایندی به‌ثبت می‌رسند.
ازآنجاکه درحال‌حاضر به آیفون‌های جدید اپل دسترسی نداریم، نمی‌توان گفت که کیفیت تصاویر ثبت‌شده در کدام یک بهتر است و باتوجه به این‌که در آیفون ۱۵ و ۱۵ پلاس دیگر شاهد سنسور ۱۲ مگاپیکسلی به‌عنوان دوربین اصلی نیستیم، باید منتظر ماند و دید که افزایش مگاپیکسل دوربین آیفون ۱۵ تا چه اندازه می‌تواند بر کیفیت تصاویر اثرگذار باشد.
در بخش سخت‌افزار، اپل در آیفون ۱۵ و ۱۵ پلاس از تراشه‌ی کارآمد A16 Bionic با بهره‌گیری از ۶ هسته‌ی پردازشی استفاده کرده است که طبق ادعادی اپل افزون‌بر اینکه انرژی کمتری مصرف می‌کند، بسیار سریع‌تر از نسل قبل ظاهر خواهد شد. در طرف دیگر، اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس به قدرتمندترین تراشه‌ی فعلی دنیای اندروید یعنی Snapdragon 8 Gen 2 با هشت هسته‌ی مرکزی مجهز شده‌اند که طبق بررسی‌های زومیت، عملکردی مشابه آیفون ۱۴ دارد؛ ازاین‌رو، حتی اگر گفته‌های اپل در زمینه‌ی افزایش قدرت تراشه‌ی آیفون ۱۵ به حقیقت بپیوندد، آیفون ۱۵ و آیفون ۱۵ پلاس از نظر عملکرد، پیروز این میدان خواهند بود.
درمورد ظرفیت باتری مدل‌های پایه‌ی آیفون ۱۵، حرفی به میان نیامده است و در احتمالاً روزهای آتی مشخص خواهد شد؛ بااین‌حال، اپل می‌گوید، باتری لیتیوم یونی آيفون ۱۵ درحالت پخش ویدئو تا ۲۰ ساعت و آیفون ۱۵ پلاس تا ۲۶ ساعت دوام خواهد آورد. این در حالی است که اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس درحالت پخش ویدئو به‌ترتیب ۲۸ و ۳۲ ساعت همراه کاربر خواهند بود و چنانچه ادعای اپل درمورد طول عمر باتری دو آیفون حقیقت داشته باشد، بازهم نماینده‌های سامسونگ در این زمینه موفق‌تر ظاهر می‌شوند.
آیفون ۱۵ و آیفون ۱۵ پلاس مشابه همتایان خود، با جدیدترین نسخه‌ی iOS یعنی iOS 16 روانه‌ی بازار خواهند شد و براساس دیگر نسخه‌های آیفون می‌توان حدس زد که احتمالا حداقل تا ۵ سال به‌روزرسانی نرم‌افزاری دریافت خواهند کرد. نماینده‌های سامسونگ نیز به‌همراه آخرین نسخه‌ی اندروید به بازارهای جهانی راه یافتند و برخلاف اپل، سامسونگ به‌روزرسانی ۴ ساله‌ی گوشی‌های خود را به‌وضوح بیان کرده است.
آیفون ۱۵ و آیفون ۱۵ پلاس با بهره‌مندی از قابلیت تشخیص تصادف و کمک فوری اضطراری از طریق ماهواره، کاربر را قادر می‌سازند در زمان‌هایی که به اینترنت دسترسی ندارد، بتواند به ارائه‌دهنده کمک‌های جاده‌ای متصل شود. این قابلیت به‌مدت دوسال برای کاربران رایگان خواهد بود و پس از گذشت این زمان، باید برای استفاده از آن هزینه پرداخت کنند.
قیمت گوشی آیفون ۱۵ از ۷۹۹ دلار و قیمت گوشی آیفون ۱۵ پلاس از ۸۹۹ دلار شروع می‌شود.
خانواده ما

source
سئو سایت

توسط digitalwebmaster