آژانس فضایی استرالیا برای نامگذاری ماهنورد این کشور از برگزاری یک مسابقه خبر داد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، استرالیا قصد دارد طی سالهای آینده همراه با ماموریت آرتمیس ناسا یک ماهنورد به ماه ارسال کند. این اولین ماهنورد این کشور محسوب میشود که قرار است در صورت برنامهریزی دقیق و موفقیت […]
تبلیغات
لیست ارزهای دیجیتال
آژانس فضایی استرالیا برای نامگذاری ماهنورد این کشور از برگزاری یک مسابقه خبر داد.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، استرالیا قصد دارد طی سالهای آینده همراه با ماموریت آرتمیس ناسا یک ماهنورد به ماه ارسال کند. این اولین ماهنورد این کشور محسوب میشود که قرار است در صورت برنامهریزی دقیق و موفقیت آن روی سطح ماه فرود بیاید.
در گزارش مربوط به این آژانس فضایی آمده است ماهنورد رباتیک استرالیا همراه با ماموریت آرتمیس ناسا به ماه ارسال و پرتاب آن نیز احتمالاً مربوط به سال ۲۰۲۶ خواهد بود. این آژانس فضایی اعلام کرد قرار است در این ماموریت ماهنورد مورد نظر خاک ماه را جمع آوری و آن را برای آزمایشات بیشتر و همچنین استخراج اکسیژن از نمونه مورد نظر آزمایش کند.
تاکنون نامی برای ماهنورد استرالیا انتخاب نشده و اکنون این آژانس فضایی روی روند انتخاب نام آن کار میکند. به گفته آژانس برای نامگذاری روی این ربات یک مسابقه آغاز شده و همه ساکنان این کشور میتوانند در روند نامگذاری شرکت کنند. ساکنین استرالیا تا ۲۰ اکتبر میتوانند نام مورد نظر خود را برای این آژانس فضایی ارسال کنند. این آژانس نیز از بین نامهای ارسالی چهار مورد را به طور دلخواه انتخاب کرده و در نهایت نیز یک مورد انتخاب میشود. اوایل دسامبر نیز برنده این مسابقه اعلام خواهد شد.
پیشنهاد ویژه
سرور HP
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
