یخچال، یکی از دستگاه‌های مهم در هر خانه است که برای نگهداری و خنک‌کردن مواد غذایی استفاده می‌شود. اما گاهی اوقات ممکن است بدنه‌ی یخچال به طور ناگهانی داغ شود که می‌تواند نگران‌کننده و نشانه‌ای از مشکلات داخلی در سیستم یخچال باشد.
بسیاری از ما به‌دلیل نداشتن تجربه کافی در استفاده از لوازم خانگی دچار مشکل می‌شویم و همچنین ممکن است توضیحات موردنیازمان را درون دفترچه‌‌راهنمای محصولمان پیدا نکنیم. از طرفی، باتوجه به مشکلات اقتصادی و افزایش قیمت یخچال، هرگونه خرابی محصول می‌تواند ما را متحمل هزینه‌های هنگفتی کند؛ بنابراین در مقاله پیش‌رو سعی داریم که شما را با یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مشکلات یخچال آشنا کنیم.
تقریباً همه می‌دانند که دیواره‌های یخچال‌ها گرم می‌شوند اما تعداد بسیار کمی هستند که متوجه داغ شدن بیش از حد آن‌ها شوند. دلیل این امر به طراحی و ساخت یخچال‌ها برمی‌گردد؛ به همین دلیل بسیاری از مصرف‌کنندگان نمی‌دانند که برای برطرف کردن آن باید چه اقدامی کنند.

در سیستم‌های جدید، مدار تخلیه در پشت قرار نگرفته و در طرفین یخچال واقع شده است و همین امر موجب سردرگمی افراد می‌شود. در تعدادی از مدل‌ها نه‌تنها می‌توان از دیواره‌های پشتی برای قرار دادن مدار تخلیه استفاده کرد بلکه می‌توان از دیواره‌های کناری نیز بهره برد.
مدار تخلیه در این یخچال‌ها توسط مواد عایق پوشیده می‌شوند که باعث افزایش حجم قابل‌توجه در قسمت‌های مختلف یخچال و فریزر می‌گردد. البته این راه‌حل نه‌تنها باعث بهبود عملکرد یخچال می‌شود بلکه باعث بهبود طراحی یخچال و سهولت در جابجایی آن نیز می‌شود (همچنین تمیز کردن یخچال را بسیار راحت‌تر کرده است). اما ایراد و ناسازگاری اصلی این نوع طراحی، گرمای شدید قطعات و تجهیزات است که معمولاً بعد از تغییر مکان یخچال در یک دوره‌ی مشخص که یخچال در حالت یخ‌زدگی قرار ندارد اتفاق می‌افتد.
برای رسیدن به دمای مناسب، یخچال حداقل به ۱۰ تا ۲۰ ساعت زمان نیاز دارد که به گرمای مورد نیاز کمپرسور برسد و سپس گرما را آزاد کند. به همین دلیل است که بیشتر افراد بعد از آن‌که برای اولین بار یخچال را خریداری کرده و به برق زده‌اند از داغ شدن آن شکایت دارند.

می‌توانید با نصب یک فن کوچک در پشت یخچال و در کنار موتور تا حد‌ زیادی از داغ شدن و بالا رفتن دما جلوگیری کنید. همچنین خنک کردن محیط آشپزخانه با کولر و یا تهویه هوای مناسب می‌تواند کمک خوبی برای کم کردن فشار از روی یخچال باشد.
در نظر داشته باشید که این عمل مخصوص یخچال‌های قدیمی است و اکثر یخچال‌های مدرن دارای فن هستند؛ بنابراین برای تسریع روند خنک‌سازی در یخچال‌های جدید باید اقدامات دیگری را انجام دهید.
اگر یخچال شما در محیطی بسته و گرم گذاشته شده است؛ می‌توانید با چند ترفند ساده فشار وارده به موتور دستگاه را کمتر کنید.
هنگامی که یخچال را در محل مخصوص جای‌گذاری می‌کنید آن‌ را به دیوار نچسبانید و فاصله‌ای بین پشت آن و دیوار ایجاد کنید. سعی کنید اگر برای یخچالتان باکس مخصوصی طراحی می‌کنید، آن‌ را کمی باز و گشاد بسازید تا جریان هوا از بالا و کناره‌های باکس عبور کند.

رعایت یک‌سری نکات اصولی و دقیق نه‌تنها نگرانی به‌وجود نمی‌آورد، بلکه منجر به استفاده راحت شما از لوازم خانگی می‌شود؛ بدین منظور پیش‌از خرید هر محصولی ابتدا به دفترچه‌ راهنما و سپس به شرایط اصولی نگهداری از آن نگاهی بیندازید.
به یاد داشته باشید که هنگام جابه‌جایی یخچال چه نکات و چه مواردی را باید رعایت کنید. سعی کنید بعد از خرید یخچال و آوردن این وسیله به خانه، درجا آن‌ را به برق متصل نکنید و بگذارید تا ۲۰ ساعت در حالت ثابت بماند. همچنین داشتن محافظ برق برای یخچالتان مخصوصاً یخچال‌های قدیمی کاملاً ضروری و الزامیست.
علت داغ شدن بدنه‌ی یخچال فریزر سامسونگ و یا یخچال‌ فریزر ال‌جی هم مانند سایر برندها ممکن است در موارد ذکر شده‌ی این مقاله باشد.
خانواده ما

source
سئو سایت

توسط digitalwebmaster