دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.
کاوشگر پیشرفته ترکیبی با دو هدف راه‌اندازی شد: تعیین محل و منشأ انواع مختلف ذرات و یادگیری نحوه دستیابی ذرات به سرعت اضافی‌‌.
جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
۲۵ آگوست ۱۹۹۷، ناسا کاوشگر پیشرفته ترکیبی یا ماهواره ACE را برای مطالعه ذرات پرانرژی در فضا پرتاب کرد.
این کاوشگر به ارائه تحقیقات کلیدی در مورد محیط فضایی نزدیک زمین ادامه می‌دهد. ۹ ابزار آن برای مشاهده طیف گسترده‌ای از ذرات در فضا طراحی شده است که بین عناصر، انرژی‌ها و بارهای مختلف تفاوت قائل می‌شود.
کاوشگر پیشرفته ترکیبی با دو هدف راه‌اندازی شده است: تعیین محل و منشأ انواع مختلف ذرات و یادگیری نحوه دستیابی ذرات به سرعت اضافی‌‌.
مطالعه ذرات پرانرژی به درک ما از شکل‌گیری و تکامل منظومه شمسی و همچنین فرایندهای اخترفیزیکی درگیر کمک خواهد کرد.
این فضاپیما از مرکز فضایی کندی در فلوریدا با موشک دلتا ۲ بلند شد و سه ماه و نیم بعدی را سپری کرد تا به‌سمت پست مداری خود برسد‌. این نقطه در نزدیکی نقطه لاگرانژی ۱، نقطه تعادل گرانشی بین زمین و خورشید، بود.
در آنجا، کاوشگر پیشرفته ترکیبی مشغول نظارت بر باد خورشیدی، جریان ذرات شتاب‌داری که از خورشید منتشر می‌شوند، شد.
کاوشگر ترکیبی از تشعشعات – از خورشید، منظومه شمسی و کهکشان – را ثبت می‌کند. هیچ‌یک از این تشعشعات نمی‌تواند به انسان روی زمین آسیب برساند اما بزرگ‌ترین انفجار ذرات خورشید می‌تواند به فضای نزدیک زمین جریان یابد و باعث ایجاد یک سیستم آب‌وهوای فضایی پویا شود.
کاوشگر پیشرفته ترکیبی پوشش مداوم باد خورشیدی را فراهم می‌کند که به دانشمندان اجازه می‌دهد بدانند چه زمانی باید منتظر طوفان‌های ژئومغناطیسی باشند؛ طوفان‌هایی که می‌توانند ماهواره‌های ارتباطی و شبکه‌های برق روی زمین را مختل کنند.
کشف دیگر کاوشگر این بود که چرخه خورشیدی فعلی، همان‌طور که توسط لکه‌های خورشیدی، ابزارهای CMEs و SEP اندازه‌گیری می‌شود، از نظر مغناطیسی بسیار کمتر از چرخه قبلی فعال بوده است.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو سریع‌ترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر می‌خواهید به‌روز باشید، شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی می‌شود

source
سئو سایت

توسط digitalwebmaster