پژوهش جدید ستاره شناسان نشان می‌دهد شواهدی وجود دارد که در آن میدان‌های مغناطیسی بسیار قوی ستارگان کوچک باعث شدند امکان شناسایی حیات بیگانه کاهش یابد. گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پژوهش‌های جدید از ایجاد میدان‌های مغناطیسی غیر منتظره و شدید در اطراف ستاره‌های کوچک خبر می‌دهند. این ستاره‌ها دارای سطوح و فضای […]
پژوهش جدید ستاره شناسان نشان می‌دهد شواهدی وجود دارد که در آن میدان‌های مغناطیسی بسیار قوی ستارگان کوچک باعث شدند امکان شناسایی حیات بیگانه کاهش یابد.
گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پژوهش‌های جدید از ایجاد میدان‌های مغناطیسی غیر منتظره و شدید در اطراف ستاره‌های کوچک خبر می‌دهند. این ستاره‌ها دارای سطوح و فضای داخلی با چرخش دارای سرعت زیاد هستند که در اثر مرور زمان از یکدیگر فاصله گرفته هماهنگی آنها نیز از بین می‌رود. به گفته پژوهشگران مکانیزم داخلی آنها جداسازی هسته پوشش بوده است که در فرایند جستجوی حیات در نواحی دیگر کهکشان موثر خواهد بود.
لیراکائو دانشجوی کارشناسی ارشد ستاره شناسی در دانشگاه اوهایو و از رهبران این پژوهش می‌گوید: فیزیک ستاره‌ای تاثیر شگفت انگیزی روی رشته‌های دیگر دارد. ستاره‌های دارای مغناطیس بسیار قوی باعث ایجاد تشعشعات پر انرژی در سیاره‌های خود خواهند شد. به طوری که ممکن است این اثر برای میلیاردها سال روی این ستاره‌ها باقی مانده باشد. به همین دلیل باید تاثیر این فرایند را روی قابلیت سکونت سیاره‌ها نیز بررسی کرد.
در اثر تشعشعات ایجاد شده امکان سوختن سیاره‌های مجاور و یا به جوش آمدن آب مایع آنها منجر شود. این تشعشعات از شکل‌گیری مولکول‌های پیچیده جلوگیری کرده و می‌تواند باعث مهار مواد اصلی حیات شود. دلایل گفته شده یافته‌های اخیر می‌توانند بسیار مهم باشند. این پژوهش نشان می‌دهد سیاره‌های کم جرم بسیار رایج بوده و برخی از آنها نیز امکان جستجوی حیات بیگانه را مختل خواهند کرد.
پیشنهاد ویژه
سرور HP
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.


آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

source
سئو سایت

توسط digitalwebmaster