پژوهشگران دانشگاه نورث کارولینا توانستند ماده مغناطیسی جدیدی توسعه دهند که می تواند انقلابی در رایانه های کوانتومی اسپینترونیک ایجاد کند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، تاکنون سیلیکون به عنوان ماده اصلی در حوزه الکترونیک مورد استفاده قرار گرفته است. کشف ماده جدید می تواند به استفاده گسترده منجر شود. در حال […]
پژوهشگران دانشگاه نورث کارولینا توانستند ماده مغناطیسی جدیدی توسعه دهند که می تواند انقلابی در رایانه های کوانتومی اسپینترونیک ایجاد کند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، تاکنون سیلیکون به عنوان ماده اصلی در حوزه الکترونیک مورد استفاده قرار گرفته است. کشف ماده جدید می تواند به استفاده گسترده منجر شود.
در حال حاضر ویفرهای سیلیکونی نقش مهمی در تولید نیمهرساناها دارند. اما ماده جدید به نام کیو سیلیکون می تواند به زودی جایگزین آن شود. مهندسان دانشگاه نورث کارولینا کیو سیلیکون را کشف کرده اند که به دلیل داشتن خواص مهم می تواند در رایانه های کوانتومی کاربردهای مهمی داشته باشد.
رایانه های اسپینترونیک همان به کارگیری علم چرخش یا اسپین الکترون ها است که تفاوت زیادی با الکترونیک معمولی دارد. زیرا در آن علاوه بر الکترون از اسپین نیز استفاده میشود. بدین ترتیب حجم داده قابل انتقال افزایش می یابد.
اسپین الکترون به حرکت الکترون به دور خود گفته میشود. همچنین حرکت بالا و پایین اسپینی به عنوان صفر و یک استفاده میشود. این سیستم در آینده می تواند در دستگاه های ریزالکترونیکی تحول عظیمی ایجاد کند. ماده جدید ویژگی های بیشتری نسبت به سیلیکون دارد. یکی از آنها داشتن خاصیت فرومغناطیسی در دمای اتاق است.
این خاصیت در برخی روش های ذخیره سازی نقشی حیاتی خواهد داشت. از این رو می تواند در ایجاد میدان جدید اسپین ترونیک به کار گرفته شود. در این میدان، داده ها در اسپین الکترون ها ذخیره خواهد شد و در آینده باعث ساخت دستگاه های کوچک تر و کارآمدتر میشود
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
