در حال حاضر ردیابی مسیر با استفاده از جی پی اس به امری عادی تبدیل شده و در امور مختلفی از این فناوری استفاده میشود. حالا محققان ژاپنی قصد دارند سیستم دیگری را جایگزین جی پی اس کنند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، مسیر یابی بی سیم جدید با استفاده از پرتوهای […]
در حال حاضر ردیابی مسیر با استفاده از جی پی اس به امری عادی تبدیل شده و در امور مختلفی از این فناوری استفاده میشود. حالا محققان ژاپنی قصد دارند سیستم دیگری را جایگزین جی پی اس کنند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، مسیر یابی بی سیم جدید با استفاده از پرتوهای کیهانی یا میون استفاده میکند. در این فکتوری به جای امواج رادیویی برای نخستین بار پرتوهای کیهانی داده را منتقل خواهند کرد. این محققان قصد دارند در آینده این سیستم را جایگزین جی پی اس کنند.
در حال حاضر امواج جی پی اس امکان عبور از مکان هایی مانند ساختمان ها، سنگ و یا آب را ندارد. به همین دلیل محققان تلاش کردند تا سیستم میون را جایگزین کنند. این فناوری با نام سیستم موقعیت یاب میومتریک قادر است حتی در زیر زمین نیز کار کند. سرعت آن نیز بدون توجه به موانع روبرو یکسان است.
آزمایش آرایه ای از حسگرهای میون برای نخستین بار در سال ۲۰۲۱ انجام شد. در این آزمایش محققان موفق به تصویربرداری از یک تونل به عمق ۴۵ متر درون دریا شدند. اکنون نیز نسخه جدیدی از این سامانه با نام مسیریاب میومتریک ساخته شد که نحوه کارکرد آن بی سیم بوده و در آن برای دقت بیشتر برای هماهنگی ایستگاه های زمینی از ساعت کوارتز استفاده شد.
هیرویوکی تاناکا، از دانشگاه توکیو در مورد این فناوری می گوید: این سیستم دقتی بین ۲ تا ۲۵ متر و با حداکثر رنج ۱۰۰ متر دارد. بنابراین می تواند به خوبی سیستم تک نقطه ای جی پی اس در مناطق شهری کار کند. البته فاصله زیادی تا کاربردی شدن این سیستم وجود دارد. برای دستیابی به سیستمی با دقت یک متری نیاز به همگام سازی زمانی داریم.
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.


آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

source
سئو سایت

توسط digitalwebmaster