فرقی نمی‌کند بخواهید قبض تلفن خود را پرداخت کنید یا محصولی را از سایتی بخرید، سرویس‌های پرداخت اینترنتی به کمکتان می‌آیند. حتی اگر بخواهید به‌صورت بین‌المللی این کار را انجام دهید هم مواردی هستند که می‌توان از آ‌ن‌ها برای انتقال وجه استفاده کرد.
راه‌های زیادی برای استفاده از سرویس‌های پرداخت بین‌المللی وجود دارد که از آن‌ها می‌توان به ساخت اکانت پی پال اشاره کرد. اما قصد داریم در این مقاله درباره‌ی یکی از بهترین‌های آن‌ها یعنی وب مانی (WebMoney) صحبت کنیم که برای ایرانی‌ها نیز دردسترس است. با ساخت وب مانی می‌توانید معاملات بین‌المللی خود را با امنیت و راحتی انجام دهید.
در قدم اول با خود این سرویس آشنا می‌شویم. در این بخش برای شما توضیح می‌دهیم که وب مانی چیست و چه استفاده‌هایی می‌توان از آن کرد. پس از آن نیز سراغ نحوه ساخت اکانت وب مانی می‌رویم.
وب مانی سیستم پرداخت آنلاین بین‌المللی‌ روسی‌ای است که اکنون کاربران آن در سراسر جهان گسترده شده‌اند. دلیل اصلی ایجاد این سرویس در سال ۱۹۹۸، بحران مالی اواخر دهه ۹۰ بود.
پس از گذشت دهه‌ها از آغاز کار این سیستم، اکنون وب‌مانی تکامل یافته است. در حال حاضر، سیستم مذکور قابلیت‌های متعددی را به مشتریان خود ارائه می‌دهد. همچنین بسیاری از وب مانی به عنوان کیف پول الکترونیکی استفاده می‌کنند.
حال که با این سرویس بیشتر آشنا شدیم زمان آن رسیده است که روش ساخت اکانت وب مانی را نیز یاد بگیریم. به منظور افتتاح حساب در سرویس یادشده، مراحلی که در ادامه گفته می‌شود را به صورت گام‌به‌گام انجام دهید.
نکته: اپلیکیشن WebMoney Keeper از تلفن شما برای مواردی مانند افزایش ایمنی تراکنش با ارسال پیامک تایید، جستجوی WMID و بازیابی سریع دسترسی و ثبت سلفی (به منظور تایید شماره تلفن و موارد مشابه) استفاده می‌کند.
نکته: شماره و آی‌پی ایرانی قابل قبول است.
نکته: در بالای صفحه عددی را مشاهده می‌کنید که پس از WMID نوشته شده است. حتما آن را در جایی یادداشت کنید زیرا همان شماره عضویت شما در سیستم وب‌مانی است.
به همین راحتی ساخت حساب وب مانی به پایان رسید.
پس از ساخت حساب وب‌مانی اکنون نوبت به ایجاد کیف پول رسیده است. انجام این کار نیز بسیار آسان بوده و تنها با دنبال کردن آموزشی که در ادامه آمده می‌توانید آن را انجام دهید.
به همین راحتی ساخت وب مانی و کیف پول شما به پایان رسید.
در وب‌مانی چند مدل حساب کاربری وجود دارد که در ادامه هرکدام از آن‌ها را به طور خلاصه توضیح می‌دهیم.
هنگام ساخت اکانت وب مانی، تنها با ثبت نام اولیه و بدون پرداخت هزینه، حساب الیاس ایجاد می‌شود. این سطح محدودیت روزانه ۱۰۰ دلار، هفتگی ۳۰۰ دلار و ماهانه ۵۰۰ دلار را دارد.
در این سطح از وب‌مانی محدودیت‌های پیشین کاهش یافته و می‌توانید تا سقف تراکنش روزانه ۳۰۰۰ دلار، هفتگی ۱۰۰۰۰ دلار و ماهانه ۱۵۰۰۰ دلار را انجام دهید. بخش بعدی نحوه ارتقای حساب معمولی به فرمال را آموزش می‌دهیم.
سطح اینیشال پس از فرمال قرار دارد. این حساب برای کارمندان مشاغل کوچک و شرکت‌های اینترنتی توصیه می‌شود. نماینده‌ای رسمی اطلاعات شما را بررسی و صحت‌ آن‌ها را تأیید می‌کند. البته انجام این مراحل رایگان نیست. محدودیت تراکنش آن مانند فرمال است اما در سطح اینیشال شما کاربر رسمی وب‌مانی شناخته می‌شوید و می‌توانید از تمامی امکانات آن استفاده کنید.
برای ساخت اکانت وب مانی Formal مراحلی که در ادامه گفته می‌شود را دنبال کنید.
پس از ساخت اکانت وب مانی می‌توانید به راحتی از سایت‌های مختلف خرید کنید. البته باید مطمئن شوید آیا سایت مذکور از وب مانی پشتیبانی می‌کند یا خیر.
در ادامه فهرستی از وب‌سایت‌هایی را که از وب مانی پشتیبانی می‌کنند مشاهده می‌کنید:
در این بخش درباره نکات مثبت داشتن اکانت مالی وب‌مانی صحبت می‌کنیم. در ادامه چند مورد از برترین مزیت‌های آن ذکر شده‌اند.
دسترسی: وب مانی در سرتاسر جهان در دسترس است و به کاربران کشورهای مختلف امکان می‌دهد در تراکنش‌های آنلاین شرکت کنند. همچنین سرویس مذکور از چندین زبان پشتیبانی می‌کند و گزینه‌های پرداخت مختلفی را ارائه می‌دهد که آن را برای کاربران در سراسر جهان راحت می‌کند.
امنیت: این سرویس بستری امن برای تراکنش‌های آنلاین فراهم کرده و از رمزگذاری و احراز هویت پیشرفته برای محافظت از داده‌های کاربر و اطلاعات مالی استفاده می‌کند تا پس از ساخت وب مانی امنیت کافی داشته باشید. علاوه‌بر‌این، ویژگی‌هایی مانند احراز هویت دو مرحله‌ای و سیستم‌های ضد تقلب برای افزایش امنیت ارائه می‌کند.
ناشناس بودن و حریم خصوصی: وب مانی به کاربران اجازه می‌دهد تا حریم خصوصی خود را در طول تراکنش‌ها حفظ کنند. برای انجام پرداخت‌ها، کاربران نیازی به افشای اطلاعات شخصی یا مالی ندارند، که می‌تواند برای کسانی که به حریم خصوصی آنلاین خود اهمیت می‌دهند، مفید باشد.
تطبیق پذیری: وب مانی از طیف گسترده‌ای از تراکنش‌های آنلاین، از جمله انتقال پول، خرید آنلاین، پرداخت قبوض و شارژ کردن حساب‌های تلفن همراه پشتیبانی می‌کند. درنتیجه این سرویس می‌تواند برای اهداف شخصی و تجاری مورد استفاده قرار گیرد و تطبیق پذیری در مدیریت امور مالی و انجام معاملات را فراهم کند.
گزینه‌های ارزی متعدد: وب مانی از چندین ارز پشتیبانی می‌کند و به کاربران اجازه می‌دهد تا با ارز دلخواه خود تراکنش انجام دهند. این سرویس پرداخت‌های بین المللی را تسهیل و فرآیند تبدیل وجوه بین ارزهای مختلف را ساده می‌کند.
برنامه‌های وفاداری: وب‌مانی برنامه‌های وفاداری و پاداش‌های مختلفی را برای کاربران خود ارائه می‌دهد. این برنامه‌ها می‌توانند شامل پاداش‌های بازگشت نقدی، تخفیف‌ها و سایر مشوق‌ها باشند.
یکپارچه‌سازی: سرویس مذکور با طیف گسترده‌ای از پلتفرم‌های آنلاین، از جمله وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک و پلتفرم‌های بازی آنلاین مختلف ادغام می‌شود.
پشتیبانی از رمزارزها: وب مانی همچنین از ارزهای دیجیتال مختلف پشتیبانی می‌کند و به کاربران اجازه می‌دهد دارایی‌های دیجیتال خود را در پلتفرم ذخیره و مبادله کنند.
تراکنش‌های فوری: وب مانی تراکنش‌های تقریباً آنی را تسهیل می‌کند و به کاربران امکان می‌دهد با ساخت وب مانی وجوه را در لحظه ارسال و دریافت کنند. این ویژگی می‌تواند به ویژه برای پرداخت‌های فوری یا شرایطی که تأیید تراکنش ضروری است مفید باشد.
در این مقاله اطلاعات کاملی درباره وب‌مانی و نحوه استفاده از آن ارائه کردیم. سعی کردیم تمامی مواردی که برای کار با این سرویس نیاز دارید را در این مطلب گردهم آوریم. امیدواریم مقاله‌ای که خواندید برای شما مفید باشد.
خانواده ما

source

توسط digitalwebmaster