کف کاذب کف مرتفعی است که روی کف اصلی سازه قرار دارد و بین آنها فاصله وجود دارد. این فضا برای نگهداری و پوشاندن هرگونه لوله کشی یا سیم در اطراف ساختمان برای خدماتی مانند زهکشی آب، سیستم های آتش نشانی و ایمنی، کابل کشی امنیتی و تهویه مطبوع استفاده می شود. احتمالاً در ساختمان‌های جدید که نیاز به زیرساخت‌های ارتقا یافته و اقدامات ایمنی از جمله بیمارستان‌ها، مراکز خرید، مراکز تماس، سالن‌های فرودگاهی و مراکز حساس وجود دارد، کف کاذب نصب می‌شود.
کف کاذب شامل اسکلت فلزی شبکه‌ای یا زیرساخت پایه‌ای با ارتفاع قابل تنظیم است که از تایل‌های کف جداگانه پشتیبانی می‌کند. ارتفاع پایه ها بر اساس حجم کابل و سایر خدمات ارائه شده در زیر آن تعیین می شود، اما معمولاً برای ارتفاع کف کاذب 15 سانتی متر تنظیم می شود.
بسیاری از اتاق‌های کامپیوتر و تجهیزات مدرن از سیستم خنک‌کننده زیرزمینی استفاده می‌کنند تا از خنک شدن یکنواخت اتاق با حداقل اتلاف انرژی اطمینان حاصل کنند.
وزنی که می توانید روی یک کف کاذب وارد کنید به نوع تایل ها و پایه های نصب شده بستگی دارد. با توجه به استاندارد هایی که در تولید کف کاذب رعایت شده است، میزان وزن قابل تحمل کف های کاذب مشخص میگردد. به عنوان مثال، تایل کف کاذب فولادی کارنو، وزنی حدود 2300 کیلو گرم را تحمل میکند. و یا کف کاذب طرح لگراند کارنو می‌تواند وزنی حدود 1000 کیلوگرم را به صورت نقطه ای تحمل کند.
مزایای نصب کف کاذب
برخی از مزایای نصب کف کاذب در مرکز داده شامل موارد زیر است:
نگهداری: با کف کاذب، دیگر مرکز داده برای قرار دادن تجهیزات خنک کننده نیازی به دیوارها، اتاق ها یا سازه های جدید ندارد.
مدیریت کابل: قابل ذکر است، بزرگترین مزیت نصب کف کاذب، اجرای کابل ها و سیم ها در زیر تایل های کف کاذب است. به هر دلیلی که سیم‌ها یا کابل‌ها باید تعویض شوند یا نیاز به انجام هرگونه کار تعمیر و نگهداری باشد، تایل ها را می‌توان به راحتی و بدون ساخت و ساز عمده جدا کرد. این به تکنسین ها یا برقکاران امکان دسترسی لازم را می دهد. با استفاده از کف کاذب، به آسانی می توان کابل ها را ساماندهی کرد و تاسیسات مکانیکی و کابل های زیر کف را دور از دید و ایمن نگه داشت.
کف کاذب بسیاری از مشکلات فضاهای تجاری پر از سیم، کابل و تاسیسات مکانیکی را حل می کند. لیست زیر مکان هایی را نشان می دهد که معمولاً از کف کاذب استفاده می شود:
انواع کف کاذب
کف های کاذب به انواع مختلفی تقسیم می شوند که هر کدام بسته به شرایط محیط (سطح رطوبت، ظرفیت باربری، نوع کابل های عبوری و …) مورد استفاده قرار می گیرند.
انواع کف را می توان از نظر ابعاد، تنظیم ارتفاع و متریال تقسیم کرد:
انواع کف کاذب بر اساس ابعاد
بر اساس استاندارد، کف های کاذب از نظر ابعاد به دو دسته تقسیم می شوند:
• کف با تایل 60*60 سانتی متر
• کف با تایل 22.5*22.5 سانتی متر
البته در نظر داشته باشید گاهی اوقات ممکن است برخی از پانل ها و اجزاء در هنگام نصب کف کاذب و اجرا بریده شوند.
انواع کف کاذب بر اساس متریال
کف های کاذب را می توان در مدل های مختلف و با انواع متریال در بازار یافت. اما رایج ترین آنها عبارتند از:
• کف کاذب فولادی
• کف کاذب آلومینیومی
• کف کاذب طرح لگراند
البته در نظر داشته باشید که کف کاذبها را از شرکت و تولید کننده معتبر خریداری کنید تا کیفیت آن را تضمین کند.
گروه فنی و مهندسی فراز شبکه کارنو البرز(سهامی خاص) در سال ۱۳۷۹با هدف فعالیت تخصصی در زمینه شبکه‌های ارتباطی بی سیم و کابلی کار خود را آغاز نمود و فعالیت حرفه‌ای خود را در زمینه زیرساخت مراکز حساس و استاندارد سازی مراکز مخابراتی و دیتاسنترها گسترش داد.
این مجموعه با توجه به سابقه ۲۰ ساله خود در صنعت کشور و با درنظر گرفتن نیازهای بازار، در سال ۱۳۹۳ در مقوله بازرگانی اقدام به واردات تجهیزات در صنعت آی تی و هم چنین تجهیزات مصرفی جهت تولیدات خود نموده است.
این شرکت تا کنون با بهره‌مندی از تجربه و توان فنی و دانش تئوریک خود موفق به کسب سوابق کاری درخشان و ارزنده‌ای در زمینه‌های مختلف از جمله تولید کف کاذب اتاق سرور دست یافته‌است.
به یاد داشته باشید که در زمان خرید کف کاذب باید به فاکتورهایی چون: میزان دما و رطوبت مکان مورد نظر، حجم تجهیزات زیر کف کاذب، وزن تجهیزاتی که قرار است روی کف کاذب قرار داده شوند و عوامل دیگری توجه نمائید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کف کاذب و قیمت کف کاذب کارنو همین الآن با کارشناسان و پشتیبانان شرکت فنی و مهندسی کارنو تماس بگیرید. پشتیبانان ما در کنار شما خواهند بود و به شما کمک خواهند کرد تا کف کاذبی را انتخاب نمائید که با هدف کاربری شما در تناسب باشد.
تماس با دفتر تهران:
021-88486300
تماس با دفتر مشهد:
051-37057050-4
خانواده ما

source

توسط digitalwebmaster