دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمندتر دیجیاتو همراهی میکنید
از شما سپاسگزاریم.
جمینای ۴ دهمین پرواز فضایی سرنشیندار ناسا بود. این پرواز شامل اولین راهپیمایی فضایی توسط یک فضانورد آمریکایی بود.
جهت بهرهمندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخشهای مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
۷ ژوئن ۱۹۶۵، پس از یک مأموریت چهار روزه و ۶۲ چرخش در مدار، مأموریت جمینای ۴ ناسا با فرود در اقیانوس اطلس، به زمین بازگشت.
جمینای ۴ دهمین پرواز فضایی سرنشیندار ناسا بود. این پرواز شامل اولین راهپیمایی فضایی توسط یک فضانورد آمریکایی بود که طی آن «ادوارد وایت» حدود بیست دقیقه در خارج از فضاپیما شناور بود.
وایت توانست با استفاده از تفنگ گازی، جت اکسیژن و مانور دستی خود را از کپسول بیرون براند. بعد از سه دقیقه سوخت او تمام شد و وایت مجبور شد با کشیدن بند و چرخاندن بدنش به فضاپیما برگردد. یازده روز قبل از پرتاب برنامهریزیشده در ۳ ژوئن، روزنامهها گزارش دادند که ناسا میگوید هنوز مشخص نکرده است که آیا وایت اولین فضانورد آمریکایی خواهد بود که خود را در معرض عناصر فضا قرار میدهد یا خیر. آنها همچنین اظهار داشتند که ممکن است تصمیمی گرفته نشود تا یکی دو روز قبل از پرتاب آن را قطعی کنند.
این اولین پرواز در تاریخ آمریکا بود که درمجموع ۱۱ آزمایش علمی را در فضا انجام داد. ازجمله بهکارگیری یک سکستانت برای بررسی استفاده از ناوبری آسمانی در پرواز به ماه و برنامه آپولو.
این پرواز همچنین شامل اولین تلاش برای قرار ملاقات فضایی بود. زیرا مک دیویت تلاش کرد سفینه خود را در نزدیکی مرحله بالایی تیتان-۲ که آنها را به مدار پرتاب کرد مانور دهد، اما موفقیتآمیز نبود.
یازده آزمایش روی فضاپیما انجام شد که شامل موارد زیر است:
دو آزمایش پزشکی M-3 و M-4 نیز طی این مأموریت انجام شد:
چهار آزمایش مهندسی نیز وجود داشت:
فضانوردان ۱۶ وعده غذایی خشکشده یا یخزده همراه خود داشتند و همه آنها را بهجز یکی خوردند. از آنجایی که آنها هیچ وسیلهای برای اندازهگیری مصرف آب نداشتند، سعی کردند مصرف آن را به حداقل برسانند و همچنین مقادیر بالای حبابهای گاز در آب را از دستگاه پخشکننده آب گزارش کردند.
آنها در اوایل پرواز و پس از فرود، درجاتی از سوزش چشم، بینی و گلو را تجربه کردند. این امر به دود آمونیاک ناشی از بازدارنده شعله استفادهشده در کابین نسبت داده شد که در پروازهای بعدی به مواد دیگری تغییر یافت.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شبکههای اجتماعی دیجیاتو سریعترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر میخواهید بهروز باشید، شبکههای اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی میشود
