ژاپن با همکاری آژانس کاوش های هوافضای این کشور یعنی جاکسا برنامه ریزی جدیدی را برای دریافت انرژی خورشیدی از فضا و ارسال آن به زمین انجام داده است. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، از ده ها سال پیش تاکنون جاکسا روی این انتقال انرژی کار کرده است. حتی آنها موفق به […]
ژاپن با همکاری آژانس کاوش های هوافضای این کشور یعنی جاکسا برنامه ریزی جدیدی را برای دریافت انرژی خورشیدی از فضا و ارسال آن به زمین انجام داده است.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، از ده ها سال پیش تاکنون جاکسا روی این انتقال انرژی کار کرده است. حتی آنها موفق به انتقال ۱.۸ کیلووات نیرو به گیرنده بی سیم شدند. این آزمایش در سال ۲۰۱۵ انجام شد. این انرژی تنها قادر به تأمین انرژی یک متری برقی است. اما اکنون این کشور قصد دارد این فناوری را تا سال ۲۰۲۵ به طور کامل پیاده سازی کند‌.
تلاش دانشمندان این آژانس برای عملی کردن این پروژه آغاز شده است. دولت نیز در این پروژه با بخش خصوصی همکاری می کند. نانوکی شینوهارا، اسناد دانشگاه کیوتو در سال ۲۰۰۹ میلادی این پروژه را انجام داده بود. هدف از این پروژه نیز انرژی خورشیدی مبتنی بر فضا بوده است.
آنها در این پروژه قصد دارند تعدادی ماهواره کوچک را در مدار قرار داده و با کمک ارابه های پنل خورشیدی انرژی خورشیدی را جمع آوری کرده و به دستگاه های زمینی منتقل کنند.
اولین پروژه ارسال انرژی به زمین در سال ۱۹۶۸ و با استفاده از صفحات خورشیدی و امواج مایکروویو مطرح شد. غیر از ژاپن کشورهایی مانند چین و ایالات متحده نیز روی پروژه های مشابه کار می کنند. با توجه به زمان و هزینه چنین پروژه هایی، باید در این زمینه منتظر فناوری های قابل توجهی در آینده باشیم.
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.


آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

source

توسط digitalwebmaster