دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.
هلنه یکی از چهار قمر معروف زحل است که در نقطه لاگرانژی این سیاره قرار دارد.
جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
فضاپیمای کاسینی در 2012 تصویری از هلنه با جزئیاتی دقیق ثبت کرد.
اگرچه رنگ‌های هلنه (Helene) در این تصویر نامحسوس و ناپیداست، اما این جرم در هر نوع طیفی رمزآلود است. تصویر این قمر با جزئیات بی‌نظیرش در سال 2012 توسط فضاپیمای رباتیک کاسینی که به دور زحل می‌چرخید، گرفته شده است. فضاپیما هنگامی که‌ به اندازه‌ یک قطر زمین از این قمر کوچک فاصله داشت، این عکس را ثبت کرد.
این تصویر به‌غیر‌از دهانه‌ها و تپه‌های رایج و متداول، مناطق هموار و رگه‌دار غیرمعمول را نیز نشان می‌دهد. منجمان سیاره‌شناس درحال بررسی تصاویر دقیق از هلنه هستند تا سرنخی در مورد منشأ و تکامل کوه یخ 30 کیلومتری شناور به‌دست آورند.
یکی از عجایب دیگر هلنه این است که جلوتر از قمر بزرگ دیونه (Dione) به گرد زحل می‌چرخد و جزو چهار قمر معروفی است که در چاه گرانشی زحل که آن را نقطه‌ لاگرانژی پایدار می‌نامند، قرار دارد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
هلنه، ماه کیوان.
واقعا خجالت آور هستش که ملتی چندهزارساله که خود سابقه ستاره شناسی دارد، به دلیل بی سوادی مترجمان، نام های عربی را به کار ببرد. خواهشمندم درست کنید.
شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو سریع‌ترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر می‌خواهید به‌روز باشید، شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی می‌شود

source

توسط digitalwebmaster