محققان برای ساخت نوعی آجر از نشاسته سیب زمینی و نمک کلرید منیزیم استفاده کردند که برای ساخت خانه در فضا استفاده خواهد شد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، در حال حاضر مهندسان بسیاری تلاش دارند تا برای ساخت روی اجرام آسمانی به روش مناسبی دست پیدا کنند. تیمی از محققان که […]
محققان برای ساخت نوعی آجر از نشاسته سیب زمینی و نمک کلرید منیزیم استفاده کردند که برای ساخت خانه در فضا استفاده خواهد شد.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، در حال حاضر مهندسان بسیاری تلاش دارند تا برای ساخت روی اجرام آسمانی به روش مناسبی دست پیدا کنند. تیمی از محققان که پیش از این با استفاده از خون، ادرار و خاک مریخ دست به ساخت مصالحی به نام استروکریت زده بود اکنون استارکریت را ساخته است. این ماده از نشاسته سیب زمینی و مقداری نمک ساخته میشود و نسبت به نمونه قبلی خوش طعم تر است. این تیم می گوید استار کریت به حدی محکم است که می توان از آن برای ساخت خانه استفاده کرد. مقاومت فشاری استارکریت ۷۲ مگاپاسکال است و سختی آن نیز بیشتر دو برابر بتن معمولی خواهد بود.
آلد رابرتز، از محققان ارشد این پژوهش می گوید: با توجه به اینکه نشاسته به عنوان مواد غذایی فضانوردان تولید میشود می توان از آن به جای خون استفاده کرد. فناوری های ساختمانی کنونی که توسعه یافته اند همگی به تجهیزات اضافی و انرژی قابل توجه نیاز دارند که باعث پیچیدگی ماموریت ها خواهد شد. اما استارکریت می تواند با حذف تمام این مشکلات ماموریت ها را ساده، ارزان و امکان پذیر کند. احتمالا هیچ فضانوردی علاقه ندارد تا در خانه ای که از خون و ادرار ساخته شده اقامت داشته باشد.
به گفته محققان تنها با یک کیسه ۲۵ کیلوگرمی چیپس سیب زمینی می توان حدود ۲۱۳ آجر تولید کرد. برای محاسبه بهتر می تواند گفت بک خانه سه خوابه به ۷۵۰۰ آجر نیاز دارد.
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
