تنها یک هفته پس از معرفی بینگ جدید رازهای پشت پرده آن برملا شده است. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، با وجودی که تنها تعداد کمی از کاربران به بینگ جدید دسترسی دارند، برخی از آنها را دور زدن محدودیت های این مدل هوش مصنوعی توانستند برخی رازهای این هوش مصنوعی که […]
تنها یک هفته پس از معرفی بینگ جدید رازهای پشت پرده آن برملا شده است.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، با وجودی که تنها تعداد کمی از کاربران به بینگ جدید دسترسی دارند، برخی از آنها را دور زدن محدودیت های این مدل هوش مصنوعی توانستند برخی رازهای این هوش مصنوعی که با نام سیدنی توسعه یافته را کشف کنند.
طبق گزارش منتشر شده توسط ArsTechnika، کوین لیو، از دانشجویان دانشگاه استنفورد توانست با چند جمله به فرمان های اولیه این برنامه دسترسی پیدا کند. فرمان های اولیه مربوط به لیستی از هنجارها است که بصورت مخفی برای شیوه رفتار این هوش مصنوعی با کاربران تعیین شده است. در مدل های زبانی بزرگ شروط اولیه قرار داده میشود که تعیین کننده عملکرد هوش مصنوعی خواهد بود. در چت بات ChatGPT نیز این شروط اولیه قرار دارد. برخی کاربران نیز توانسته بودند با تهدید آن به مرگ به این محدودیت ها دست پیدا کنند.
نکته مهم در لیست محدودیت ها وجود اسم رمز سیدنی در دستورالعمل هاست. احتمالا با انتخاب این نام در زمان توسعه خواسته اند از تداخل در سایر اسامی در بینگ جلوگیری کنند. چت بات مایکروسافت اعلام می کند که نام سیدنی بطور مخفی است و نباید فاش شود. اما اکنون کاربران به آن دسترسی پیدا کرده اند.
دیگر دستورالعمل های این چت بات شامل دستوراتی مبنی بر پاسخ های آگاهی بخش، بصری، منطقی و عمل گرا برای کاربران است. همچنین طی دستوری از این هوش مصنوعی خواسته شده تا با حفظ قانون کپی رایت ، از پاسخ دادن در مورد کتاب ها و آهنگ هایی که مشمول این قانون هستند پرهیز کند. علاوه بر آن درصورت در خواست از سیدنی برای تعریف جوکی که باعث اهانت به گروهی خواهد شد، سیدنی باید بصورت محترمانه از آن سرپیچی کند.
تبلیغات :
buy Neuralink
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
