یک رستوران ژاپنی گفته است که برای جلوگیری از ناخنک زدن مشتریان به سوشی‌هایی که روی تسمه نقاله سرو می‌شوند از فناوری هوش مصنوعی استفاده می‌کند. 
ظاهرا مشتریان این رستوران ژاپنی از روی وسوسه اقدام با باز کردن درب ظرف‌های حاوی سوشی که روی تسمه نقاله سرو می‌شوند می‌کنند و حتی اقدام به چشیدن طعم و مزه آن‌ها می‌کنند. این موضوع که ژاپنی در اصطلاح به تان تروریسم سوشی می‌گویند باعث ناراحتی و عصبانیت مدیران این رستوران ژاپنی شده و حالا آن‌ها می‌خواهند از یک فناوری هوش مصنوعی برای شناسایی افراد مذکور استفاده کند. 
این سیستم هوش مصنوعی در صورت شناسایی چنین تخلفی سریعا آن را به کارمندان رستوران گزارش خواهد داد و فرد متخلف باید هزینه سوشی ناخنک‌زده شده را بپردازد. 
دوربین‌های مبتنی بر هوش مصنوعی این قابلیت را دارند که تخلفات مشتریان را در رستوران ژاپنی کشف کنند و این فناوری می‌تواند بسیار بازدارنده باشد.  
در هر حال، این روش قرار است برای اولین بار در یک رستوران اجرایی شود و باید ببینیم عملکرد آن در جلوگیری از وسوسه مشتریان چگونه خواهد بود. 
منبع: Engadget
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
تمام حقوق این سایت متعلق به تکفارس می باشد.
Copyright© 2022 TechFars All Rights Reserved

source

توسط digitalwebmaster