اولین آزمایش ریزگرانش توسط یک پهپاد از ارتفاع زیاد انجام شد. این پهپاد کپسول ریزگرانش را با هدف آزمایش علمی و از ارتفاع پرتاب کرد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، آزمایش ریزگرانش با پهپاد به دلیل پروازهای بلندتر انجام شد. آنها می توانند بالاتر از برج های رهاسازی پرواز کنند. برج های […]
اولین آزمایش ریزگرانش توسط یک پهپاد از ارتفاع زیاد انجام شد. این پهپاد کپسول ریزگرانش را با هدف آزمایش علمی و از ارتفاع پرتاب کرد.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، آزمایش ریزگرانش با پهپاد به دلیل پروازهای بلندتر انجام شد. آنها می توانند بالاتر از برج های رهاسازی پرواز کنند. برج های رهاسازی مخصوص آزمایش های علمی طراحی شده اند و در این آزمایش پس از رها سازی از ارتفاع زیاد شرایط بی وزنی یا ریزگرانش نیز تجربه می شود. این آزمایشات می تواند در مطالعات علمی مورد استفاده قرار بگیرد.
یک استارتاپ بریتانیایی برای نخستین بار در آزمایش ریزگرانش از پهپاد استفاده کرد. شرکت Gravitilab نام دارد، با ارسال پهپاد خود به ارتفاع ۶۰۰ متری آزمایش خود را شروع کرد. پهپاد تطبیق یافته کپسول مخصوص آزمایش را از ارتفاع موردنظر رها کرد. این استارتاپ قصد دارد برای پروازهای آزمایشی خدمات ریزگرانشی ارائه کند.
راب ادلار، مدیر فنی این شرکت در این مورد می گوید: تاکنون تمامی آزمایش های علمی زمینی ریزگرانشی در اروپا از برج رهاسازی انجام شده بود. این آزمایشات نیاز به زمانی طولانی برای انجام آزمایش داشت. به عنوان مثال دسترسی به یک برج در آلمان به چندین سال زمان نیاز داشت. اما خدمات ما می تواند با هزینه کمتر و بصورت محلی ارائه شود. خدمات ارائه شده نیز شامل ۵ تا ۲۰ ثانیه ریزگرانش و یا استفاده از سیستم بدون سرنشین لوئیس است.
به گفته مهندسان این شرکت فناوری مورد نظر در این شرکت نخستین فناوری هوایی بدون سرنشین در جهان است. این در حالیست که دسترسی به ایستگاه فضایی بسیار هزینه من. است و استفاده از برج های رهاسازی و شبیه سازی های زمینی نیز به ندرت انجام میگیرد.
تبلیغات :
buy Neuralink
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
