محققان نوعی پوست مصنوعی بصورت سه بعدی توسعه دادند که می توان آن را مانند لباس پوشید. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پوست جدید ساخته شده از طریق پیوندهای پوستی سه بعدی آزمایشگاهی ایجاد شد. این پوست می تواند برای افراد دچار س.ختگی مورد آزمایش قرار بگیرد. پیش از این تولید چنین […]
محققان نوعی پوست مصنوعی بصورت سه بعدی توسعه دادند که می توان آن را مانند لباس پوشید.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پوست جدید ساخته شده از طریق پیوندهای پوستی سه بعدی آزمایشگاهی ایجاد شد. این پوست می تواند برای افراد دچار س.ختگی مورد آزمایش قرار بگیرد. پیش از این تولید چنین پوستی تنها بصورت صاف امکان پذیر بود. اما اکنون تولید آن در اشکال سه بعدی نیز امکان پذیر است. بطوری که مانندابتس قابلیت پوشاندن دارد.
پژوهشگران دانشگاه کلمبیا به رهبری حسن اربیل اباجی برای توسعه این پوست سیستمی را ایجاد کردند که در ابتدا برای ساخت پوست از یک اسکن یه بعدی برای ناحیه مورد نظر استفاده می کند. با استفاده از این اسکن می توان از چاپ سه بعدی برای ساخت مدل توخالی این پوست استفاده کرد.
در قسمت بیرونی نیز باید سلول های فیبروبلاست برای تولید بافت همبند، کلاژن و سلول های کراتینوسیت اضافه شود تا پوست کامل شود. تغذیه سلول های خارجی نیز از طریق محیط رشد داخلی تامین می شود.
پس از تولید سلول های واقعی پوست بصورت قطعه سه بعدی روی قسمت مورد نیاز بدن بخیه زده میشود. مدت زمان لازم برای رشد پوست در این روش حدود سه هفته است.
در آزمایش انجام شده نیز محققان توانستند پوست تولید شده را به پاهای عقب موش پیوند بزنند. چهار هفته طول کشید تا سلول های پیوندی کاملا با سلول های اطراف ادغام شوند.
تبلیغات :
buy Neuralink
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
