دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمندتر دیجیاتو همراهی میکنید
از شما سپاسگزاریم.
عکس امروز ترکیبی از نوردهی طولانی سه ساعته از آسمان شب با دوربین دیجیتالی است که روی سه پایه مستحکم شده است.
جهت بهرهمندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخشهای مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
عکس روز ناسا کمانهای متحدالمرکزی را به دور ستاره قطبی نشان میدهد. این کمانها در اصل نور ستارگانی هستند که بر اثر حرکت زمین به دور خودش ایجاد شدهاند.
عکس امروز ترکیبی از نوردهی طولانی سه ساعته از آسمان شب با دوربین دیجیتالی است که روی سه پایه مستحکم شده است. این عکس در روز ۳۱ ژانویه در شهر آگِر اسپانیا (Àger) ثبت شده است.
در همان روز، دنبالهدار C/2022 E3 ZTF در نزدیکی شمالیترین نقطه انحراف خود به فاصله ده درجه از قطب شمالی در کره سماوی بود؛ این جمله به این معنی است که دنبالهدار در موقعیتهای زمین که در عرض جغرافیایی بیش از ده درجه در نیمکره شمالی هستند، همیشه بالای افق قرار میگیرد و بهطور موقت جرم آسمانی دور قطبی محسوب میشود.
در تصویر راهنما، امتداد محور چرخش زمین در فضا در سمت چپ است. ستاره قطبی، درخشان و متحدالمرکز با کمانی کوتاه در کمتر از یک درجه از قطب شمال سماوی قرار دارد. دنباله دنبالهدار ZTF در سمت راست دیده میشود که حرکت ظاهری آن به چرخش ظاهری ستارگان به دور ستاره قطبی شبیه است.
دنبالهدار ZTF که در یک فوریه به نزدیکترین فاصله خود از زمین رسید، نسبت به ستارگان پسزمینه نیز حرکت قابلتوجهی دارد. دنیاله پراکندهشده دنبالهدار که متمایل به رنگ سبز است، حرکت متحدالمرکزی را در صورت فلکی بلند و کمرنگ زرافه دنبال میکند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شبکههای اجتماعی دیجیاتو سریعترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر میخواهید بهروز باشید، شبکههای اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
مطمئن باشید که هرگز از سمت ما ایمیلهای مزاحم (اسپم) دریافت نخواهید کرد.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی میشود
