پرتاب حدود ۵۶ ماهواره استارلینک باعث ایجاد الگوهایی از ابرها در آسمان شد که از نوع ابرهای شب تاب هستند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، جدیدترین پرتاب اسپیس ایکس شامل ۵۶ ماهواره بود که پس از آن ابرهای شب تاب در سواحل فضایی ایجاد شد. پرتاب این ماهواره ها از ایستگاه فضایی […]
پرتاب حدود ۵۶ ماهواره استارلینک باعث ایجاد الگوهایی از ابرها در آسمان شد که از نوع ابرهای شب تاب هستند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، جدیدترین پرتاب اسپیس ایکس شامل ۵۶ ماهواره بود که پس از آن ابرهای شب تاب در سواحل فضایی ایجاد شد. پرتاب این ماهواره ها از ایستگاه فضایی کیپ کارناوال در فلوریدا انجام شد.
رایت دابس، کارشناس هواشناسی پس از پرتاب ماهوارها در توییت خود نوشت: این ابرها هرگز تکراری نشده و هر بار به شکلی تازه ظاهر می شوند.
ابرهای شب تاب به عنوان ابرهای نادر بطور طبیعی نیز ایجاد می شوند. اما شرایط خاص نیز می تواند آنها را ایجاد کند. نوع آن با دیگر ابرها تفاوت داشته و معمولا در ماه های تابستان دیده می شوند. پس از پرتاب های اسپیس ایکس نیز چنین الگوهایی ایجاد می شود. البته آنها بی ضرر هستند و به دلیل وجود گازهای موشک در بالای جو بوجود می آیند. این پرتاب ششمین پرتاب اسپیس ایکس در سال جاری بود و ممکن است این تعداد به ۱۰۰ پرتاب در ۲۰۲۳ برسد.
تبلیغات :
buy Neuralink
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
