چین توانست با موفقیت اولین هایپرلوپ سریع خود را مورد آزمایش قرار دهد. این قطار پرسرعت قادر است بار و مسافر را با سرعتی حدود ۱۰۰۰ کیلومتر بر ساعت و یا سریع تر جابجا کند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا و به نقل از SCMP، محققان چینی هایورلوپ جدیدی را مورد آزمایش […]
چین توانست با موفقیت اولین هایپرلوپ سریع خود را مورد آزمایش قرار دهد. این قطار پرسرعت قادر است بار و مسافر را با سرعتی حدود ۱۰۰۰ کیلومتر بر ساعت و یا سریع تر جابجا کند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا و به نقل از SCMP، محققان چینی هایورلوپ جدیدی را مورد آزمایش قرار دادند. این آزمایش شامل سه بخش ۲۱۰ متری در خط قطارهای مغناطیسی بود. در این آزمایش برای بررسی های مورد نیاز قطعات و ایمنی آنها سرعت کابین به ۵۰ کیلومتر بر ساعت رسید.
وظیفه ساخت و آزمایش این قطار بر عهده شرکت CASIC است. این شرکت به عنوان پیمانکار پس از آزمایش انجام گرفته اعلام کرد بخش های مختلف این قطار مانند دستگاه های ارتباطی،حسگرها، آهنرباهای رسانا و سیستم های الکتریکی و کنترل های هوش مصنوعی همگی کار خود را به درستی انجام دادند و حالا می توان آزمایش های بیشتری را انجام داد.
یکی از چالش های توسعه قطارهای هایپرلوپ حفظ محیطی با فشار پایین در داخل تونل ها است. در این گزارش نیز اعلام نشد تونل مورد آزمایش در حالت خلا قرار داشته است یا خیر.
در حال حاضر سریع ترین قطار دنیا سرعتی بالغ بر ۳۵۰ کیلومتر در ساعت دارد. وجود اصطکاک و مقاومت هوا باعث می شود. تا سرعت بیشتر از این افزایش نداشته باشد. یکی از شرکت های فعال در زمینه به نام بورینگ کمپانی به ایلان ماسک تعلق دارد و در سال ۲۰۱۲ برای نخستین بار ایده هایپرلوپ توانست آن مطرح شد.
تبلیغات :
buy Neuralink
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
