دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.
منطقه فعال ستاره‌سازی NGC 1333 توسط تارهای تیره و غبارآلود اطراف ابر مولکولی عظیم برساوش، در فاصله ۸۵۰ سال نوری به هم متصل شده‌ است.
جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
در این تصویر خوشه ستاره‌ای جوان IC 348، سحابی شبح پرنده و منطقه فعال ستاره‌سازی NGC 1333 دیده می‌شوند.
در تصویر امروز ناسا چه می‌بینیم؟
این پهنه‌ی کیهانی متشکل از غبار، گاز و ستارگان حدود ۶ درجه از آسمان در صورت فلکی برساوش را در برمی‌گیرد. در بالا سمت چپ تصویر، خوشه ستاره‌ای جوان IC 348 و سحابی شبح پرنده (Flying Ghost) با ابرهایی از غبار بین ستاره‌ای تیره قرار دارند که با نام‌های بارنارد ۳ و ۴ فهرست‌بندی شده‌اند.
در سمت راست تصویر، یکی دیگر از مناطق فعال ستاره‌سازی NGC 1333 توسط تارهای تیره و غبارآلود اطراف ابر مولکولی عظیم برساوش، در فاصله ۸۵۰ سال نوری به هم متصل شده‌ است. سحابی‌های غبارآلود دیگری همراه با درخشش قرمز کم‌رنگ گاز هیدروژن در اطراف میدان دید به صورت پراکنده دیده می‌شوند.
در واقع به دلیل غبار کیهانی، ستارگان تازه شکل‌یافته و اجرام ستاره‌ای جوان یا پیش‌ستاره‌ها از دید تلسکوپ‌های اپتیکی پنهان مانده‌اند. پیش‌ستاره‌ها از هسته‌های چگال در ابر مولکولی در اثر رمبش به دلیل گرانش خود، تشکیل می‌شوند. با توجه به فاصله‌ی تقریبی ابر مولکولی، این میدان دید وسعتی بیش از ۹۰ سال نوری دارد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو سریع‌ترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر می‌خواهید به‌روز باشید، شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
مطمئن باشید که هرگز از سمت ما ایمیل‌های مزاحم (اسپم) دریافت نخواهید کرد.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی می‌شود

source

توسط digitalwebmaster