ناسا قصد دارد پس از اجرای اصلاحاتی روی تلسکوپ فضایی نانسی گریس رومن آن را به زودی پرتاب کند. به گفته ناسا این تلسکوپ می تواند همانند جیمز وب به بررسی منشاء حیات در دیگر سیارات بپردازد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، تلسکوپ فضایی نانسی گریس رومن مراحل تعمیرات را پشت سر […]
ناسا قصد دارد پس از اجرای اصلاحاتی روی تلسکوپ فضایی نانسی گریس رومن آن را به زودی پرتاب کند. به گفته ناسا این تلسکوپ می تواند همانند جیمز وب به بررسی منشاء حیات در دیگر سیارات بپردازد.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، تلسکوپ فضایی نانسی گریس رومن مراحل تعمیرات را پشت سر می گذارد و قرار است در آینده نزدیک همانند جیمز وب به جستجوی سیارات فراتر از منظومه شمسی بپردازد. این تلسکوپ طی ۵ سال آینده به فضا پرتاب خواهد شد. پس از پرتاب تلسکوپ فضایی جیمز وب اکنون ستاره شناسان به پرتاب تلسکوپ فضایی بعدی چشم دارند تا در حالت عملیات علمی قرار بگیرد.
این تلسکوپ شکار سیارات فراخورشیدی را با کمک روشی به نام میکرولنزینگ گرانشی انجام خواهد داد. به دلیل اینکه این روش در شناسایی سیاراتی که به دور ستاره خود می چرخند محدودیت دارد، به همین دلیل فعالیت آن روی سیاراتی که به دور از ستاره خود هستند متمرکز خواهد شد.
تلسکوپ بعدی ناسا یعنی تلسکوپ فضایی نانسی گریس رومن میتواند یک شکارچی سیارات فراخورشیدی محسوب شود و اطلاعات مهمی را در مورد شکل گیری آن ها ارائه کند.
در ابتدا دانشمندان ناسا و وزارت انرژی آمریکا قصد داشتند در سال ۲۰۰۱ تلسکوپی برای بررسی نقاط دوردست در فضا و همچنین کشف ماده تاریک پرتاب کنند که در آن زمان این ماموریت اتفاق نیفتاد و بودجه مربوط به ساخت این تلسکوپ به سمت توسعه تلسکوپ جیمز وب پیشنهاد شد. اما اکنون ناسا تلاش دارد تا این تلسکوپ را در سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷ پرتاب کند.
آینه تلسکوپ نانسی گریس رومن با دید بسیار وسیع تقریباً به اندازه آینه هابل است. علاوه بر آن دوربین بسیار بزرگ این تلسکوپ میتواند توانایی به اندازه صد تلسکوپ هابل داشته باشد. گائودی، استاد نجوم دانشگاه اوهایو و سرپرست این مأموریت میگوید: دانشمندان تلاش دارند در طول ماموریت اولیه این تلسکوپ حدود ۱۵۰۰ سیاره فراخورشیدی را بررسی کنند. البته هنوز تعداد دقیق این سیارات مشخص نیست و این تلسکوپ برای درک تعداد سیاره های دور ستاره های فراخورشیدی پرتاب می شود.
یک ویژگی منحصر بفرد تلسکوپ جدید مسدود سازی نور ستارگان مجاور است. این کار با کمک دستگاهی انجام میگیرد که حتی جیمز وب نیز از آن بی بهره است. بدین ترتیب امکان تصویربرداری از سیارات فراخورشیدی بطور مستقیم وجود دارد.
تبلیغات :
buy Neuralink
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
جیمز وب تصاویر جدیدی را از کهکشان های دیده نشده به تصویر کشیده است که همانند الماس های درخشان در شب می درخشند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، تصاویر اخیر ارسال شده توسط تلسکوپ جیمز وب به پروژه پرلز مربوط است و طی آن کهکشان های دیده نشده همچون الماس به تصویر […]
ناسا اعلام کرد در آینده تمامی داده های ارسالی جیمز وب را به صورت عمومی برای دانشمندان و افراد عادی منتشر خواهد کرد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، با وجود ارسال داده های مهم و شگفت انگیز توسط جیمز وب، در حال حاضر محققان و عموم مردم تنها میتوانند بخشی از این […]
اخترشناسان هنگام بررسی داده های تلسکوپ جیمز وب متوجه واکنش های شیمیایی موجود در جو سیاره ای فراخورشیدی شدند که در اثر نور ستاره میزبان ایجاد شده است. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، سیاره فراخورشیدی شناسایی شده توسط جیمز وب در فاصله ۷۰۰ سال نوری از زمین قرار دارد و داده های بدست […]
تلسکوپ جیمز وب موفق شد اطلاعات بیشتری در مورد سیاره بیگانه ای که اخیرا کشف کرده بدست آورد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، جیمز وب سیاره ای را در بیرون از منظومه شمسی کشف کرده است که به دلیل شرایطی که دارد بهترین سیاره کشف شده محسوب میشود. اکنون این تلسکوپ فضایی […]
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.