دولت بریتانیا در راستای کاهش انتشار کربن از شرکت هواپیمایی ویرجین آتلانتیک خواسته است تا از سوخت جدیدی موسوم به SAF استفاده کند. ماده اصلی سازنده این سوخت روغن استفاده شده در آشپزخانه است. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، شرکت ویرجین آتلانتیک اولین پرواز آزمایشی خود را با سوخت جدید در سال […]
دولت بریتانیا در راستای کاهش انتشار کربن از شرکت هواپیمایی ویرجین آتلانتیک خواسته است تا از سوخت جدیدی موسوم به SAF استفاده کند. ماده اصلی سازنده این سوخت روغن استفاده شده در آشپزخانه است.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، شرکت ویرجین آتلانتیک اولین پرواز آزمایشی خود را با سوخت جدید در سال آینده از لندن به نیویورک انجام می دهد. این پرواز تاریخی با انتشار کربن صفر خواهد بود. دولت بریتانیا اعلام کرد شرکت ویرجین آتلانتیک برنده رقابتی شده است که طی آن می‌تواند با کمک بودجه دولتی از پروازهای با کربن صفر بهره مند شود.
وزیر حمل و نقل بریتانیا این پرواز را نمادی از توانمندی هوانوردی دانست. زیرا مدت هاست پرواز لندن تا نیویورک برای نمایش پیشرفت استفاده میشود. بنابراین یک پرواز تجاری معمولی نبوده و اولین پرواز در تاریخ هوانوردی محسوب میشود که از سوخت پایدار SAF استفاده میکند. این سوخت از روغن مستعمل آشپزی و دیگر روغن های زائد تهیه میشود.
البته تولید این نوع سوخت به دلیل ریسک فناوری برای تولید تجاری و نبود مواد اولیه کافی با موانعی مواجه است.
صنعت هوانوردی یکی از مهمترین بخش ها برای کربن زدایی محسوب میشود. در صورتی که اقدامات سریع در این بخش انجام نگیرد این صنعت همچنان به تولید کربن ادامه داده و در صدر لیست تولید گازهای گلخانه ای قرار خواهد گرفت.
تبلیغات :
buy Neuralink
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.


آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

source

توسط digitalwebmaster