محققان نوعی پوست هیدروژلی لمسی ساخته اند که به آن پوست الکترونیکی نیز گفته می شود. این پوست می تواند احساس لامسه را دنیای مجازی و واقعیت افزوده شبیه سازی کند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان دانشگاه سیتی پوست الکترونیکی به نام We Tac را توسعه دادند که بسیار نازک و […]
محققان نوعی پوست هیدروژلی لمسی ساخته اند که به آن پوست الکترونیکی نیز گفته می شود. این پوست می تواند احساس لامسه را دنیای مجازی و واقعیت افزوده شبیه سازی کند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان دانشگاه سیتی پوست الکترونیکی به نام We Tac را توسعه دادند که بسیار نازک و پوشیدنی بوده و می تواند احساس لامسه را در دنیای مجازی به کاربر منتقل کند. در دستگاه های پوشیدنی که امکان دستکاری اشیا مجازی وجود دارد محدودیتی از نظر بازخورد لمسی وجود نخواهد داشت.
البته دستگاه های پوشیدنی کنونی به تنظیمات پیچیده نیاز دارند و از نظر اندازه نیز بسیار بزرگ هستند. سیستم پوست مصنوعی We Tac جدیدترین در نوع خود محسوب شود. در این فناوری از هیدروژل لاستیکی استفاده شده که با چسبیدن به کف دست و بر روی انگشتان و با کمک یک باتری کوچک و ارتباط بلوتوثی می تواند از جریان الکتریکی برای ایجاد حس لامسه استفاده کند. امکان شارژ بیسیم باتری آن نیز وجود دارد. در این هیدروژل ۳۲ الکترود تعبیه شده است که با قرارگیری روی کف دست وظیفه ارسال جریان الکتریکی و ایجاد حس لامسه را برعهده خواهند داشت.
به گفته محققان در این سیستم با دستکاری ترکیبات الکترودها در قدرت های مختلف می توان احساس لامسه را در طیف وسیعی شبیه سازی کرد. به عنوان مثال حس گرفتن یک توپ تنیس یا راه رفتن موجود مجازی روی دست شبیه سازی خواهد شد.
این تیم تحقیقاتی قصد دارد فناوری خود را به سیستم های واقعیت مجازی یا افزوده اضافه کند. همچنین پوست هیدروژلی جدید امکان کنترل ربات ها از راه دور را به کاربر می دهد. به طوری که ربات می تواند حس لامسه را درک کند.
تبلیغات :
buy Neuralink
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
