نوسان گیری قیمت ارز دیجیتال، یکی از استراتژی‌های سرمایه گذاری در بازار کریپتوکارنسی و کسب سود از طریق نوسانات یک ارز دیجیتال در بازار است. این روش معمولاً هم توسط مبتدیان و هم حرفه‌ای‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از نوسان گیری ارز دیجیتال ملزم به اطلاع از قیمت لحظه ای ارز دیجیتال است و […]
نوسان گیری قیمت ارز دیجیتال، یکی از استراتژی‌های سرمایه گذاری در بازار کریپتوکارنسی و کسب سود از طریق نوسانات یک ارز دیجیتال در بازار است. این روش معمولاً هم توسط مبتدیان و هم حرفه‌ای‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از نوسان گیری ارز دیجیتال ملزم به اطلاع از قیمت لحظه ای ارز دیجیتال است و باید با دانش و بینش کافی صورت گیرد تا از ضررهای هنگفت جلوگیری و سود لازم را به جیب شما واریز کند. در این مقاله به بررسی مفهوم، روش‌ها، مزایا و معایب نوسان گیری می‌پردازیم. ما را تا پایان همراهی کنید.
به نقل از والکس، نوسان گیری یا سویینگ تریدینگ (Swing Trading) یک روش یا استراتژی سرمایه گذاری است که تریدرها بر بررسی تغییرات قیمت ارز دیجیتال بر روی بازه‌های زمانی مشخص و محدود تمرکز می‌کنند. استراتژی نوسان گیری ارز دیجیتال، در واقع یک حد وسط بین معاملات روزانه و استراتژی خرید و نگهداری (HODling) است. تایم فریم‌های نوسان گیری از نظر استراتژی به سه دسته کوتاه مدت (ساعتی و روزانه)، میان مدت (یک و چند ماهه) و بلند مدت (یک و دو ساله) تقسیم بندی می‌شوند.
بازار ارز دیجیتال به شکل مداوم در معرض نوسان است و شما به عنوان یک معامله‌گر ممکن است بخواهید که از طریق نوسان قیمت ارز دیجیتال و در زمان کوتاه یا نسبتاً کوتاه کسب درآمد کنید. بنابراین این روش یک استراتژی کوتاه مدت است که تریدرها اغلب به وسیله تحلیل تکنیکال، بهترین ورودی و خروجی معامله را بررسی می‌کنند. در روش نوسان گیری علاوه بر قیمت لحظه ای ارز دیجیتال باید دانش پیش بینی را به واسطه تحلیل‌های تکنیکال و فاندامنتال داشته باشید. برخی از روش‌های نوسان گیری موارد زیر است:
انتخاب بهترین بازه زمانی به نیازهای فردی، استعداد، دانش و تجربه شما بستگی دارد. یکی از رایج‌ترین تایم فریم‌ها در نوسان گیری، بازه زمانی «روزانه» است. بسیاری از تریدرها این تایم فریم را بهترین انتخاب می‌دانند. با تایم فریم روزانه، امکان بررسی نوسان قیمت ارز دیجیتال در بازه زمانی کوتاه وجود خواهد داشت. بنابراین طبیعی است که نسبت به تایم فریم‌های بلند مدت، رسیدن به سود سریع‌تر باشد. تایم فریم‌های نوسان گیری کوتاه مدت، معمولاً یک دقیقه‌ای، پنج دقیقه‌ای، پانزده دقیقه‌ای، یک ساعته، چهار ساعته و روزانه است. محبوب‌ترین تایم فریم‌‌ها در بین تریدرها معمولاً نوسان گیری چهار ساعته و روزانه هستند. البته برای جلوگیری از ضررهای ناگهانی، بسیاری تایم فریم‌ یک ماهه را پیشنهاد می‌دهند که می‌تواند با ثبات‌تر و مطمئن‌تر باشد.
سودآوری از مزیت‌های این استراتژی به دانش، تجربه و البته حوصله شما بستگی دارد. در این بخش برخی از این مزایا را معرفی می‌کنیم:

استراتژی نوسان گیری کریپتو علاوه بر مزایای فراوان، معایبی هم دارد که باید مورد توجه معامله‌گران متمرکز بر نوسانات قیمت لیست ارز دیجیتال قرار گیرد. برخی از این معایب موارد زیر است:
معامله‌گران نوسانی، بازار ارز دیجیتال را به خوبی می‌شناسند و علاوه بر تسلط بر تحلیل تکنیکال و فاندامنتال، مسائل و رخدادهای بازار را بیش از حد پیچیده نمی‌کنند. مزایا و اصول نوسان گیری لیست ارز دیجیتال را بررسی کردیم و متوجه شدیم که بر اساس نیاز و تجربه خود می توانید به سودآوری کوتاه مدت برسید. این روش، وابستگی غیر قابل انکاری به اطلاع داشتن از قیمت‌ ارز دیجیتال به شکل آنلاین و آنی دارد. به همین دلیل و برای اطلاع از قیمت لحظه ای ارز دیجیتال، می‌توانید به صرافی ایرانی والکس مراجعه کنید. در این صرافی می‌توانید به شکل لحظه ای از قیمت‌ ارزهای معتبر و محبوب متصل به بازار جهانی مطلع شوید.در والکس بر قیمت ارز دیجیتال پایه بازار تتر (دلار) و تومان قابل مشاهده است.
.
سلب مسئولیت : این مطلب یک مقاله رپورتاژ آگهی تبلیغاتی میباشد که توسط تبلیغ کننده نگارش شده است و آژانس خبری تکنا صرفا نمایش دهنده آن است. انتشار این مطلب بمعنای تایید صحت و سقم محتوای آن نیست لذا مسئولیت و عواقب حقوقی استفاده از محتوای این مطلب بعهده کاربر میباشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.


آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

source

توسط digitalwebmaster