دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمندتر دیجیاتو همراهی میکنید
از شما سپاسگزاریم.
اگر دولت بخواهد همانند فرانسه با چین رفتار کند، ممکن است قانون ممنوعیت واردات خودروهای چینی به بازار کشور تعریف شود.
جهت بهرهمندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخشهای مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
جمعه گذشته، مورخ ۱۸ آذرماه ۱۴۰۱ بیانیه مشترکی که بین رئیسجمهور چین و سران شورای همکاری خلیج فارس صادر شد، با واکنشهایی همراه بود. به نوشته روزنامه دنیای اقتصاد، اگر دولت ایران بخواهد همانند فرانسه با چین رفتار کند، آنگاه ممکن است قانون دیگری مبنی بر ممنوعیت واردات خودروهای چینی به بازار کشور تعریف شود، اما با توجه به حجم بالای تجارت دو کشور، این احتمال چقدر جدی است؟
موضعگیری اخیر چینیها علاوه بر واکنشهای منفی در رسانههای آفلاین و آنلاین، پرسشی را در اذهان عمومی مخصوصاً کارشناسان حوزه خودرو ایجاد کرده است. آیا دولت ایران با چین نیز همانند فرانسه برخورد خواهد کرد و باید منتظر ممنوعیت واردات خودروهای چینی باشیم؟
علیرغم پشتیبانی رنو و پژو سیتروئن از تحریمهای بینالمللی و گلهمندی وزارت صمت از رفتار این دو خودروساز بزرگ، خودروهای فرانسوی باز هم در صدر لیست واردات خودرو قرار داشتند. ولی موضعگیری این دولت در قبال اعتراضات اخیر در ایران، باعث شد که وزارت صمت علناً ورود خودروهای فرانسوی به بازار کشور را ممنوع اعلام کند.
حال که چین با شرکای عربی خود دست به یکی کرده و تمامیت ارضی ایران را مورد هدف قرار داده است، شاید بخشی از افکار عمومی انتظار داشته باشد که وزارت صمت رفتار مشابه با فرانسه را در قبال چینیها در پیش بگیرد و خبر ممنوعیت واردات خودروهای چینی را اعلام کند، اما با توجه به همکاری گسترده خودروسازان چینی با شرکای ایران و وابستگی بسیار زیاد صنعت خودروسازی کشورمان به برندهای چینی، این موضوع دور از اجرا به نظر میرسد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شبکههای اجتماعی دیجیاتو سریعترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر میخواهید بهروز باشید، شبکههای اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
مطمئن باشید که هرگز از سمت ما ایمیلهای مزاحم (اسپم) دریافت نخواهید کرد.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی میشود
