اسپیس ایکس قصد دارد به زودی پرواز آزمایشی راکت استارشیپ را آغاز کند. پیش از این پرواز نیز مراحل آماده سازی بوستر انجام میگیرد. این شرکت به همین منظور یک آزمایش احتراق ایستا انجام داد که طی آن ۱۱ موتور رپتور روشن شد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، اسپیس ایکس آزمایشات مربوط […]
اسپیس ایکس قصد دارد به زودی پرواز آزمایشی راکت استارشیپ را آغاز کند. پیش از این پرواز نیز مراحل آماده سازی بوستر انجام میگیرد. این شرکت به همین منظور یک آزمایش احتراق ایستا انجام داد که طی آن ۱۱ موتور رپتور روشن شد.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، اسپیس ایکس آزمایشات مربوط به موتور رپتور را در پایگاه فضایی خود در تکزاس پشت سر گذاشت. طی این آزمایشات بوستر ۷ یا همان راکت سوپر هوی موفق به روشن کردن ۱۱ موتور رپتور خود بطور همزمان شد.
این آزمایش احتراق به میدان ۱۳ ثانیه بود و در آن قدرت موتورهای این بوستر به نمایش گذاشته شد. اسپیس ایکس پیش از این نیز در ۲۳ آبان آزمایشی را با روشن کردن همزمان ۱۴ موتور رپتور انجام داده بود. همچنین این اولین آزمایش احتراق بوستر ۷ با روشن شدن ۱۱ موتور بطور همزمان بود. این بوستر دارای ۳۳ موتور رپتور است.
پیش از این ماسک در مورد آزمایشات بعد از تاریخ 23 آبان گفته بود این بوستر برای رسیدن به آزمایش مداری خود باید دو آزمایش احتراق را انجام دهد. در آزمایش مداری نیز یک فضاپیمای درای ۶ موتور روی این بوستر قرار خواهد گرفت.
در صورتی که اسپیس ایکس بتواند آزمایش مداری این راکت را با موفقیت پشت سر بگذارد، این راکت از قدرتمندترین راکت های تاریخ محسوب میشود که اکنون این عنوان در اختیار سامانه پرتاب فضایی ناسا SLS قرار دارد. این ابرراکت حدود دو هفته پیش اولین پرواز خود را در ماموریت آرتمیس ۱ به دور ماه آغاز کرد.
تبلیغات :
buy Neuralink
پیشنهاد ویژه
خرید بلیط هواپیما فلای تودی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
