یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
جدیدترین آزمایش فنی از کامیون برقی تسلا در شرایط واقعی، قابلیتهای بسیار خوب این محصول را نشان میدهد. بنابر اعلام رسمی شرکت سازنده، تسلا سمی توانسته است با یک مرتبه شارژ باتری، مسیر ۸۰۰ کیلومتر را همراه ۳۶۷۰۰ کیلوگرم بار، بپیماید.
کمتر از ۷ روز به تحویل اولین نمونههای تسلا سمی به خریداران باقی مانده است. موفقیت برای این رویداد تاریخی، احتمالا تاثیری چشمگیر بر صنعت حمل و نقل جهان خواهد داشت. استفاده از کامیونهای برقی، حتی در کشورهای متمول دنیا، مرسوم نیست اما چنانچه تسلا سمی عملکرد مورد انتظار را برآورده کند؛ توسعهی خودروهای تجاری الکتریکی مورد توجه برندهای مشهور، قرار خواهد گرفت.
دو نوع تسلا سمی، پس از بارگیری توان پیمایش ۴۸۰ و ۸۰۰ کیلومتر دارند. پنج سال پیش، طرح اولیه از کامیون برقی تسلا به رسانههای خبری ارائه شد. تولید انبوه این مدل برای سال ۲۰۱۹ برنامهریزی شده بود. براساس اعلام رسمی ایلان ماسک، مدیر عالم تسلا، مونتاژ نهایی تسلا سمی از ماه اکتبر (آبان ماه) آغاز شده است.
علاوهبر تسلا، شرکتهای مرسدس، ولوو، رنو و نیکولا نیز پروژهی تولید کشندههای برقی را دنبال میکنند. نکتهی جالب، ادعای تسلا مبنی بر حمل بار ۳۷ تن تا مسافت ۸۰۰ کیلومتر است که فعلا فراتر از رقبا به نظر میرسد. همچنین، تسلا سمی در دو حالت بیبار و بارگیری شده، سرعتگیری صفر تا صد کیلومتر برساعت ۵ و ۲۰ ثانیه خواد داشت.
برای تسلا سمی، قیمت ۱۵۰ تا ۱۸۰ هزار دلاری در مدلهای مختلف وجود دارد. این کشندهی برقی با توان پیمایش جالب توجه و شتابگیری بسیار خوب، گرانتر از نمونههای دیزلی است اما از نظر هزینهی شارژ (سوخت گیری) و استهلاک و نگهداری در درازمدت، برتری خواهد داشت. چنانچه عملکرد فنی تسلا سمی، مطابق انتظار پیش رود و به خوبی ارائه شود، تولید ۱۰۰ هزار دستگاه در سال، آغاز خواهد شد.
ناشناس
صنعت در دنیا ، در حال متحول شدن هست و ما همچنان بدنبال حقوق اولیه
محمد
آفرین واقعا رقم چشمگیری هست با این وزن ، دو سال پیش ایلان ماسک قول نسخه ای با برد ۱۰۰۰ کیلومتر روهم داده بود احتمالا دو سه سال بعد اون مدل هم وارد خط تولید میشه با باطری ها و موتور های برقی نسل بعدی ، این ماشین پتانسیل اینو داره حمل و نقل سنگین رو دگرگون کنه ،با برق ارزان تر از سوخت ، استهلاک پایین ، عدم نیاز به سرویس های مرسوم ماشین های سنگین ، شتاب و گشتاور خوب ، ساکت و بدون لرزش و سیستم عالی اتوپایلوت تسلا
elonlion
تسلا در روند اصلاحات عظیم در صنعت خودرو و حمل و نقل باز هم شیلنگ گرفته روی بقیه خودرو سازان
مازیار
در کنار بقیه خودروسازان
بد نیست گاهی هم “شیلنگ” رو بگیره روی اونی که تو جاده داره میسوزه
BMW
اون مدل که سقفش کوتاه تره زشته
net
برای تریلی برقی حداقل برای هر بار شارژ ۱۰۰۰ کیلومتر باید طی کند
Just toyota
به به ، این خبر از دو جهت لذت بخش اول اینکه سمی تونسته با این عملکرد محشرش یه پاسخ کوبنده به خیلی از منتقدان بده و از طرفی هم رسیدن سمی به دست مشتریان تا یک هفته دیگه نشون دهنده اینه که رودستر افسانه ای هم از این روزا اخبار تولیدش میاد بیرون
بیلمیش
صفر تا صدش بدون بار ۵ ثانیه!!
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
document.getElementById( “ak_js_1” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() );
آیا حساب کاربری ندارید؟
source
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
با افتخار قدرت گرفته از WordPress | Theme: Newsup by Themeansar.