نخستین کاوشگر چین با هدف مطالعه چگونگی ایجاد جهش جرم تاجی و همچنین فوران های مغناطیسی پرتاب شد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، کاوشگر چین با نام رصدخانه خورشیدی مبتنی بر فضا بهمراه موشک لانگ مارچ ۲ دی ارسال شد. این کاوشگر یک ماهواره ۸۵۹ کیلوگرمی است و قرار است مدت ۴ […]
نخستین کاوشگر چین با هدف مطالعه چگونگی ایجاد جهش جرم تاجی و همچنین فوران های مغناطیسی پرتاب شد.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، کاوشگر چین با نام رصدخانه خورشیدی مبتنی بر فضا بهمراه موشک لانگ مارچ ۲ دی ارسال شد. این کاوشگر یک ماهواره ۸۵۹ کیلوگرمی است و قرار است مدت ۴ تا ۶ ماه بصورت آزمایشی در فاصله ۷۲۰ کیلومتری زمین به مطالعه بپردازد. وظیفه آن مطالعه بین میدان مغناطیسی خورشیدی و شراره های خورشیدی و پرتاب جرم تاجی خواهد بود. همچنین اطلاعات این کاوشگر برای پیش بینی آب و هوای فضایی نیز استفاده خواهد شد.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
رصدخانه خورشیدی چین با نام کوافو در مداری موافق خورشید قرار میگیرد و قرار است بطور دقیق خورشید را تعقیب کند. به همین دلیل با چرخش های زمین این تعقیب مختل نخواهد شد. در حالیکه تلسکوپ های موجود در زمین تنها در طول روز می توانند خورشید را ببینند.
این کاوشگر قرار است در طول عمر ۴ ساله خود حدود ۵۰۰ گیگابایت داده را طی کاوش های انجام گرفته ارسال کند. این حجم از داده شامل ده ها هزار عکس و تصویر با کیفیت از فعالیت های خورشیدی خواهد بود. هوانگ یو، طراح ارشد در مورد این ماموریت می گوید: طراحی این ماهواره به گونه ای است که می تواند هر چند دقیقه یکبار از فعالیت های خورشید تصویر ثبت کند. حتی می توان برای ثبت جزئیات بیشتر سرعت شاتر را به یک ثانیه افزایش داد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
