محققان برای جلوگیری از غرق شدن کودکان نوعی حسگر جدید توسعه دادند که می تواند در زمان خطر از طریق اپلیکیشن هشدار دهد. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پژوهشگرانی از چین و کره جنوبی اپلیکیشن و حسگر جدیدی را برای جلوگیری از غرق شدن کودکان ابداع کردند. حسگر پارچه ای و قابل […]
محققان برای جلوگیری از غرق شدن کودکان نوعی حسگر جدید توسعه دادند که می تواند در زمان خطر از طریق اپلیکیشن هشدار دهد.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، پژوهشگرانی از چین و کره جنوبی اپلیکیشن و حسگر جدیدی را برای جلوگیری از غرق شدن کودکان ابداع کردند. حسگر پارچه ای و قابل تنفس در زمان خطر هشداری را به تلفن همراه ارسال میکند. در این نوآوری حرکات مفاصل و قسمت های مهم دیگر سیگنال هایی را ارسال می کند.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
حسگرهای تشخیص حرکت در زیر آب پیش از این نیز وجود داشتند، اما حسگر جدید قادر است قابلیت تنفس را نیز ارائه کند‌. همچنین می تواند به دستگاههای هوشمند متصل شود و بصورت بی سیم از طریق اپلیکیشن هشدار دهد. به همین دلیل امکان استفاده از آن همراه با دستگاههای پوشیدنی مانند اپل واچ وجود دارد.
گروه پژوهشی سازنده این حسگر برای ساخت آن یک تکه پارچه پلی استر را در محلول اکسید گرافین و اسید هیدرویدیک قرار دادند. در این هنگام پارچه پوشش داده شده با اتصال به انگشت یک فرد و قرارگیری در زیر آب باعث ایجاد یک واکنش الکتریکی قابل اندازه گیری شد. این حسگر پس از ترکیب با یک منبع تغذیه و یک دستگاه جمع آوری داده به یک سیستم تشخیص حرکت هوشمند در زیر آب تبدیل شد. این سیستم می تواند بصورت بی سیم واکنش های الکتریکی را به اپلیکیشن تلفن همراه انتقال دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.


آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

source

توسط digitalwebmaster