ناسا اعلام کرد مراحل سوخت رسانی به موشک ماه با موفقیت پشت سر گذاشته شد. این آزمایش حیاتی مربوط به ماموریت آرتمیس ۱ است که در صورت آماده بودن دیگر شرایط در تاریخ ۲۷ سپتامبر انجام خواهد شد. در این ماموریت قرار است موشک غول پیکر ناسا با نام سامانه پرتاب فضایی SLS یک کپسول […]
ناسا اعلام کرد مراحل سوخت رسانی به موشک ماه با موفقیت پشت سر گذاشته شد. این آزمایش حیاتی مربوط به ماموریت آرتمیس ۱ است که در صورت آماده بودن دیگر شرایط در تاریخ ۲۷ سپتامبر انجام خواهد شد. در این ماموریت قرار است موشک غول پیکر ناسا با نام سامانه پرتاب فضایی SLS یک کپسول به نام اوریون را به مدار ماه حمل کند. پیش از این بارها ناسا تلاش کرد تا این پرواز به درستی انجام گیرد. تاریخ قلی سوم سپتامبر بود که مشکل نشت هیدروژن مایع آن را به تاخیر انداخت.
به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی تکنا، گروه فنی این ماموریت تلاش کردند تا دو مولفه مربوط به این مشکل را جایگزین کنند. سپس آزمایش سوخت رسانی انجام گرفت تا درستی تعمیرات انجام گرفته بررسی شود. این آزمایش که در همان سکوی پرتاب در مرکز فضایی کندی انجام شد با موفقیت پایان یافت.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
چارلی بلکول تامپسون با عنوان سمت مدیر راه اندازی آرتمیس پس از آزمایش اظهار کرد به تمام اهداف مشخص شده در این آزمایش رسیدیم. بدین ترتیب آزمایش سوخت رسانی با موفقیت انجام شد. رد زمان سوخت گیری مجدد دوباره نشت مایع ظاهر شد و مهندسان توانستند آن را عیب یابی کرده و این نشتی را کاهش دهند.
پرسنل این آزمایش برای بررسی مشکل یک آزمایش پیش فشار انجام دادند و بدین ترتیب نشت متفاوت هیدروژن در زمان سوخت رسانی شناسایی شد. این آزمایش کمک می کند تا تنظیمات تهویه موتورها را پیش از پرتاب انجام دهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.


آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

source

توسط digitalwebmaster