مینای شبیه سازی شده داندان ساختاری شبیه به دندان طبیعی دارد و حتی استحکام آن نیز بیشتر است. به گزارش‌ سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، دانشمندان با هدف شبیه سازی مبنای دندان نوعی روکش مصنوعی دندان طراحی کردند که ساختاری شبیه به مینای طبیعی دندان دارد. مینای دندان به عنوان سخت ترین بافت در […]
مینای شبیه سازی شده داندان ساختاری شبیه به دندان طبیعی دارد و حتی استحکام آن نیز بیشتر است.
به گزارش‌ سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، دانشمندان با هدف شبیه سازی مبنای دندان نوعی روکش مصنوعی دندان طراحی کردند که ساختاری شبیه به مینای طبیعی دندان دارد. مینای دندان به عنوان سخت ترین بافت در بدن به آسانی امکان تقلید ندارد و ساخت آن پیشرفت در علم مواد و پزشکی محسوب میشود.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
پوشش خارجی دندان سخت ترین ماده در بدن محسوب می شود. در حال حاضر دندانپزشکان برای ترمیم دندان های آسیب دیده از مواد مختلفی مانند کامپوزیت جیوه ای، مواد مبتنی بر سرامیک و یا رزین استفاده کرده اند. به تازگی دانشمندان روسی و مصری موفق شدند با موادی مانند هیدروکسی آپاتیت به عنوان نقطه شروع در ساخت استفاده کنند.
این ماده یکی از اجزای اصلی در بافت استخوان و بافت معدنی انسان و حیوان است. این ماده در ترکیب با اسیدهای آمینه که در ترمیم ساختارهای استخوانی و عضلانی استفاده می شود یک لایه معدنی با خواصی شبیه به مینای دندان تولید کرد. سپس این ماده روی دندان قرار داده شد تا عملکرد آن در اتصال به بافت واقعی دندان مشاهده شود. لایه معدنی ایجاد شده بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ نانومتر ضخامت دارد و حتی از مینای طبیعی دندان نیز محکم تر است. مینای دندان بصورت طبیعی امکان بازسازی ندارد. به همین دلیل فرسایش آن به مرور زمان می تواند به مشکلات جدی دندانی بیانجامد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.


آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

source

توسط digitalwebmaster