دانشمندان قصد دارند طرح جدیدی را برای کاهش دمای قطب ها پیاده سازی کنند که در آن دمای این مناطق سالانه ۲ درجه کم خواهد شد. این طرح شامل پاشیدن ذرات میکروسکوپی گوگرد دی اکسید در جو زمین است. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، طرح جدید و بحث برانگیز دانشمندان برای کاهش […]
دانشمندان قصد دارند طرح جدیدی را برای کاهش دمای قطب ها پیاده سازی کنند که در آن دمای این مناطق سالانه ۲ درجه کم خواهد شد. این طرح شامل پاشیدن ذرات میکروسکوپی گوگرد دی اکسید در جو زمین است.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، طرح جدید و بحث برانگیز دانشمندان برای کاهش دمای قطب ها پاشش ذرات میکروسکوپی معلق در هوا از طریق پرواز جت است. بدین ترتیب سایه در قطب ها ایجاد می شود که میتواند دمای این مناطق را پایین بیاورد. به گفته این دانشمندان ایده مورد نظر تنها روی قطب و بخشهای نزدیک به آن اثر می گذارد. همچنین این طرح قابل اجرا و نسبتاً ارزان است و از فناوری تزریق ذرات معلق به استراتوسفر استفاده می کند.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
طبق تحقیقات انجام شده این پدیده میتواند سالانه دو درجه دمای قطب های زمین را کاهش دهد. همچنین برای رساندن این محموله نیز باید از پرنده های مناسب استفاده کرد. طبق محاسبات انجام گرفته نیز با ۱۲۵ عدد از پرنده هایی مانند SAIL-43K میتوان ابری از ذرات میکروسکوپی گوگرد دی اکسید در ارتفاع ۱۳ کیلومتری قطب ایجاد کرد.
این ایده ایجاد سایه مصنوعی برای پایین آوردن دمای قطب ها است به طوری که میانگین دمای آنها به قبل از دوره صنعتی شدن جهان برمی گردد. مواد آزمایش شده نیز از طریق بادهای پر ارتفاع به سمت غرب حرکت کرده و روی زمین زیر خود ایجاد سایه می کند. به گفته پژوهشگران هزینه این ایده به طور سالانه حدود ۱۱ میلیارد دلار است. ولی در مقایسه با هزینه های مربوط به سایر روش ها برای کاهش دو درجه ای دمای سیاره حدود یک سوم برآورد می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
