دانشمندان چینی با هدف ایجاد ارتباطات زیر آبی از راه دور فناوری جدیدی را توسعه دادند. در این فناوری کلیه زیردریایی ها و پهپاد های زیر آبی می توانند تا فاصله بیش از ۳۰ هزار کیلومتر به یکدیگر متصل شوند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان چینی فناوری جدید توسعه دادهاند که […]
دانشمندان چینی با هدف ایجاد ارتباطات زیر آبی از راه دور فناوری جدیدی را توسعه دادند. در این فناوری کلیه زیردریایی ها و پهپاد های زیر آبی می توانند تا فاصله بیش از ۳۰ هزار کیلومتر به یکدیگر متصل شوند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، محققان چینی فناوری جدید توسعه دادهاند که در آن سیگنال های صوتی در دریا به صدای نهنگ تبدیل می شوند. این کار با هدف استتار ارتباطات نظامی انجام می گیرد. برای آزمایش این فناوری نیز تیم محققان در شمال غربی چین دستگاه شنود سیگنال های صوتی را در یک فاصله ۱۵۰ کیلومتری در عمق ۲۰۰ متری آزمایش کردند. در این آزمایش سرعت انتقال داده به ۲۰۰ در ثانیه رسید که برابر با پهنای یک باند رادیویی است. این محققان توانستند نشان دهند که با وجود نویزهای زیاد در پس زمینه و بدون هیچگونه خطایی میتوان پیامهای رمزنگاری شده ارسال کرد. در حال حاضر فناوری های موجود تنها میتوانند ارتباطات صوتی با این سرعت و کیفیت را تنها در فاصله کمتر از ۱۰ کیلومتر ارسال کنند.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
علاوه بر آن محققان چینی قصد دارند نوعی سلاح های هوشمند کاشتنی را در دریا استفاده کنند که تنها در زمان جنگ فعال می شود و یا پهپاد هایی بسازند که با استفاده از راکتور هسته ای بتوانند مسافت های طولانی را پرواز کنند.
در حال حاضر برقراری ارتباطات از راه دور دریایی با روش های مختلف انجام میگیرد. اما هیچ کدام کارایی بالایی ندارند و باند فرکانسی کنونی در ارتباطات صوتی زیر آب نیز نمی تواند در مسیرهای طولانی پاسخگو باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
