ساخت مجموعه کارخانه های پردیس سیلیکون هارت متعلق به اینتل به عنوان بزرگترین مرکز تولید تراشه در جهان در مراسمی با حضور جو بایدن و فرماندار ایالت اوهایو آغاز شد. به گزارش‌ سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، اینتل ساخت کارخانه های تولید تراشه در ایالات متحده را آغاز کرد. قرار است این دو کارخانه […]
ساخت مجموعه کارخانه های پردیس سیلیکون هارت متعلق به اینتل به عنوان بزرگترین مرکز تولید تراشه در جهان در مراسمی با حضور جو بایدن و فرماندار ایالت اوهایو آغاز شد.
به گزارش‌ سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، اینتل ساخت کارخانه های تولید تراشه در ایالات متحده را آغاز کرد. قرار است این دو کارخانه از سال ۲۰۲۵ کار خود را آغاز کنند. قرار است کارخانه های اینتل در شهرلیکینگ ایالت اوهایو ساخته شوند. افتتاح آنها نیز در پردیس جدید اینتل انجام میگیرد.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
در این پردیس نیز ۸ کارخانه تولید تراشه ساخته می‌شود. اینتل برای ساخت این کارخانه ها برنامه های جدیدی را در سر می پروراند. بودجه اختصاص داده شده برای این کارخانه ها نیز مبلغ ۱۰۰ میلیارد دلار است. طبق اطلاعات تامز هاردکور دو کارخانه جدید اینتل مبلغ ۲۰ میلیارد دلار هزینه دارد. احداث این دو کارخانه بطور همزمان خواهد بود و طبق اعلام اینتل زمان بهره برداری آنها نیز در سال ۲۰۲۵ است. این پردیس در ناحیه ای به مساحت چهار کیلومتر مربع ساخته میشود. همچنین در این پردیس شرکای کاری  اینتل نیز بخشی را به خود اختصاص خواهد داد.
هنوز نوع پردازنده تولیدی توسط این دو کارخانه توسط اینتل مشخص نشده است. با توجه به زمان عملیاتی شدن این کارخانه ها احتمالا تراشه های تولیدی نیز لیتوگرافی 20A و 18A خواهد بود. البته هنوز این دو لیتوگرافی توسط اینتل معرفی نشده است. از طرفی پیش بینی میشود در این دو کارخانه از فناوری EUV نیز استفاده خواهد شد.
این دو کارخانه می تواند بطور مستقیم برای ۳۰۰۰ نفر در حوزه تولید و مهندسی شغل ایجاد کند. اینتل اعلام کرد پس از ساخت و راه اندازی کارخانه ها علاوه بر ساخت تراشه برای اینتل دیگر شرکت ها نیز با امضای قرار داد می توانند سفارش ساخت تراشه دهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.


آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.

source

توسط digitalwebmaster