دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.
اعرافی تاکید دارد تمام برنامه‌های حوزه بایستی پیوست هوش‌مصنوعی داشته باشد.
جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
مدیر حوزه‌های علمیه تاکید دارد تمام برنامه‌های حوزه بایستی پیوست هوش‌مصنوعی داشته باشند. به اعتقاد او آن‌ها باید در تدوین سندهای راهبردی کشوری با موضوع هوش مصنوعی حضوری موثر داشته باشند.
به گزارش دیجیاتو و به نقل از شفقنا، «علیرضا اعرافی» مدیر حوزه‌های علمیه در دیدار اعضای ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه و مدیران کلان‌پروژه هوش‌مصنوعی و علوم‌اسلامی گفت:
«ورود حوزه‌های علمیه در فناوری‌های نو به ویژه هوش‌مصنوعی بایستی فعالانه، دقیق، عمیق، سنجیده، به‌هنگام، باشتاب و مبتنی‌بر سنن، شئون و موازین حوزوی باشد. همچنین استمرار مسیر این حرکت انتظار می‌رود با روحیه جهادی، بسیجی و انقلابی همراه باشد. از کمی امکانات و وجود موانع نبایستی ناامید شد و با اخلاص، گذشت و تدبیر می‌بایست این حرکت را ادامه داد.»
او با تاکید بر اینکه تمام برنامه‌های حوزه بایستی پیوست هوش‌مصنوعی داشته باشد، اظهار داشت برنامه پنج‌ساله حوزه شامل 42 مضمون، نزدیک به 300 هدف و بیش از هزار شاخص است که در میان شاخص‌ها بیش از 100 شاخص و برنامه‌ تحولی و راهبردی است که نیازمند پیوست هوش مصنوعی است.
اعرافی اعتقاد دارد فراگیری استفاده از هوش مصنوعی در همه فرآیندهای جاری حوزه، می‌تواند اقدامات تحولی این مرکز را مضاعف کند: «شایسته است حوزه‌های علمیه در تدوین و نقد سندهای راهبردی کشوری که با موضوع هوش‌مصنوعی تدوین می‌شوند حضور مؤثر داشته باشد؛ علاوه بر آن سند هوش‌مصنوعی حوزه نیز چنان نگارش شود که قابل ارائه در سطح ملی باشد.»
وی همچنین با توجه به سوابق ارزشمند ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند در زمینه همکاری و مشارکت در تدوین اسناد راهبردی ملی و نقد اسناد بین‌المللی، استمرار این مسئله را یکی از وظایف ستاد برشمرد و بر اهمیت و اولویت پیگیری هوش مصنوعی در برنامه هفتم توسعه کشور و نگارش سند هوش‌مصنوعی حوزه‌های علمیه ناظر به چشم انداز تحولات ملی و بین‌المللی و نیز رویکرد تحولی موجود در حوزه‌های علمیه توسط این ستاد تأکید کرد.
مدیر حوزه‌های علمیه معتقد است نگاه به هوش‌مصنوعی به‌عنوان یک موضوع باید به پایان‌نامه‌های حوزوی اولویت داده شود: «در این راستا بایسته است در سطح سه و چهار نگاه ویژه‌ای داشته باشیم و با برنامه‌ریزی دقیق‌تری بتوانیم در سال جدید پایان‌نامه‌ها و رساله‌های حوزوی‌ای را در سطحی وسیع‌تر به این سمت سوق دهیم؛ چرا که این حوزه نیز یکی از نیازهای راهبردی حوزه‌های علمیه است.»
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو سریع‌ترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر می‌خواهید به‌روز باشید، شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
مطمئن باشید که هرگز از سمت ما ایمیل‌های مزاحم (اسپم) دریافت نخواهید کرد.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی می‌شود

source

توسط digitalwebmaster