سال گذشته خبرهایی در مورد ساخت راکتور هسته ای قدرتمند در چین منتشر شده بود. بنظر می رسد اکنون این رآکتور به مرحله عملیاتی رسیده است. طبق گزارش های منتشر شده راکتور هسته ای فضایی چین امکان تامین انرژی ده ایستگاه فضایی را خواهد داشت. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا و به […]
سال گذشته خبرهایی در مورد ساخت راکتور هسته ای قدرتمند در چین منتشر شده بود. بنظر می رسد اکنون این رآکتور به مرحله عملیاتی رسیده است. طبق گزارش های منتشر شده راکتور هسته ای فضایی چین امکان تامین انرژی ده ایستگاه فضایی را خواهد داشت.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا و به نقل از Space news، وزارت علوم و فناوری چین ارزیابی های عملکردی این رآکتور را انجام داده است اما هنوز جزئیات مربوط به این رآکتور منتشر نشده است. راکتور فضایی ساخت چین می تواند یک مگاوات برق تولید کند که توسط فضانوردان مورد استفاده قرار خواهد گرفت. توان این رآکتور حدود صد برابر بیشتر از دستگاه ناسا خواهد بود که تلاش دارد تا سال ۲۰۳۰ روی سطح ماه بسازد. همچنین با این میزان توان میتوان انرژی ده ایستگاه فضایی را تامین کرد.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
در ماموریت های آینده فضایی به سیارات فضای دوردست به دلیل دریافت انرژی کم از خورشید امکان استفاده از پنل های خورشیدی نخواهد بود. بنابراین بهترین گزینه در این ماموریت ها انرژی شکافت هسته ای است. پکن نیز سرمایه گذاری روی چنین پروژه ای را از سال ۲۰۱۹ آغاز کرد.
چین اخیرا در زمینه توانمندی های فضایی بسیار توسعه یافته است. این کشور پیش از این نیز از انرژی هسته ای در ماموریت های فضایی استفاده کرده بود. در ماموریت فرودگر ماه چانگ ای ۳ از مواد ۷سته ای با سوخت پلوتونیوم استفاده شده بود. علاوه بر آن چین قصد ندارد مدارگردی را با سوخت هسته ای به اطراف سیاره نپتون ارسال کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.