ناسا قصد دارد ماموریت های جدیدی را با هدف مطالعه بخش اخترفیزیک برنامه ریزی کند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، ماموریت های آینده ناسا در حوزه اخترفیزیک همگی با هدف بررسی یک مطالعه مفهومی و برای زمان 9 ماهه برنامه ریزی شدند. طبق اعلام ناسا دو مورد از این ماموریت ها برای […]
ناسا قصد دارد ماموریت های جدیدی را با هدف مطالعه بخش اخترفیزیک برنامه ریزی کند.
به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، ماموریت های آینده ناسا در حوزه اخترفیزیک همگی با هدف بررسی یک مطالعه مفهومی و برای زمان 9 ماهه برنامه ریزی شدند. طبق اعلام ناسا دو مورد از این ماموریت ها برای سال های ۲۰۲۷ و 2028 خواهد بود.
تبلیغات :
Neuralink Marketcap
در این چهار ماموریت مطالعه آسمان در محدوده فرابنفش و همچنین بررسی انفجارهای ابرنواختری، تکامل کهکشان ها، استفاده از تلسکوپ های حساس پرتو ایکس و فرابنفش و کاوش آسمان برای کشف انفجار پرتوهای گاما اناجم خواهد گرفت. این موارد تنها بخشی از از ماموریت ناسا در مقیاس متوسط محسوب می شود
زوربوکن معاون بخش ماموریت های علمی ناسا از این سازمان طی بیانیه ای اعلام کرد: برنامه کاوشگران ناسا با حمایت از رویکردهای نوآورانه در علوم منحصر به فرد انجام خواهد شد و هدف از این ماموریت ها نیز همین موارد است. این ماموریت ها در حوزه خود برای کشف ناشناخته ها در جهان و مطالعه تکامل کهکشان ها و رویدادهای انفجاری و پرانرژی الهام بخش خواهد بود. اخترفیزیک برخلاف علوم سیاره ای چندان مورد توجه عموم نیست. اما در این حوزه درک اجرام نجومی مانند سیارات و قمرها و حتی کل کهکشان ها بسیار اهمیت دارد. برنامه کاوشگران ناسا نیز تامین مالی پروژه هایی در حوزه ژئوفیزیک، هلیو فیزیک و اختر فیزیک خواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
آژانس خبری فناوری Technology news agency (به اختصار تکنا Techna) سال 1389 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نام تکنولوژی نیوز (tech-news.ir) تاسیس شد و از بهمن 1392 فعالیتهای خود را بطور جدی آغاز کرد. تکنا در طی این سالها توانست بیش از 10 هزار مقاله اختصاصی در حوزه علم و فناوری تالیف و ترجمه کند. تکنولوژی نیوز در سال 1398 به «آژانس خبری فناوری تکنا» تغییر نام داد. تکنا آژانس خبری مستقل و غیرانتفاعی میباشد و متعلق به هیچ یک از نهادها و دستگاه های دولتی نیست. رسالت ما انعکاس دستاوردها و رخدادهای داخلی و بین المللی حوزه علم و فناوری مانند رویدادهای زیست محیطی، نجوم، پزشکی، اختراعات، کشفیات، اخبار گجتها و… تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.
