دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.
محققان موفق به ساخت ماده‌ای شده‌اند که برای استفاده در تولید توربین‌های بادی کاربرد دارد و سپس می‌تواند به محصولاتی مثل آب‌نبات تبدیل شود.
جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
توربین‌های بادی رفته‌رفته محبوبیت بالایی در میان شکل‌های مختلف تولید انرژی‌های تجدیدپذیر پیدا کرده‌اند. ولی وقتی این دستگاه‌ها از رده خارج می‌شوند، معدوم‌سازی آن‌ها دشوار است. حالا محققان ترکیب رزین یا صمغ جدیدی ساخته‌اند که برای تولید این توربین‌ها مناسب است و می‌تواند برای بازیافت و تولید اقلام متفاوتی از چراغ خودرو گرفته تا شیرینی‌جات استفاده شود.
محققان دانشگاه ایالتی میشیگان با ترکیب فیبر شیشه، پلیمر گیاهی و مصنوعی ماده جدیدی برای توربین‌ها ساختند. پنل‌های ساخته شده از این رزین ترموپلاستیکی آن‌قدر قوی و بادوام‌ هستند که می‌توانند در توربین‌ها یا خودروها استفاده شوند.
دانشمندان توانسته‌اند این پنل‌ها را به مونومرهای تازه‌ای تبدیل کنند که به‌صورت فیزیکی از فیبر شیشه جدا می‌شوند و اجازه می‌دهند تا مواد دوباره در محصولات جدید به کار گرفته شوند. نکته مهم این است که پنل‌های بازیافتی دارای خصوصیات فیزیکی شبیه مواد اولیه هستند.
این صمغ جدید افزون بر توربین‌های بادی، در چندین حوزه دیگر هم قابل استفاده هستند. اگر این ماده را با مواد معدنی مختلف ترکیب کنیم، می‌توانیم سنگ‌هایی بسازیم که برای استفاده کردن در لوازم خانگی از جمله سینک‌ها کاربرد دارند. محققان همچنین می‌توانند مواد بازیابی‌شده را بشکنند و آن را با دیگر رزین‌های پلاستیکی ترکیب کنند تا در ساخت کاور لپ‌تاپ‌ها یا دیگر ابزارهای برقی از آن‌ها استفاده شود.
این ماده می‌تواند به محصولات ارزشمندتر هم تبدیل شود. با تجزیه رزین ترموپلاستیکی در مواد قلیایی می‌توان به پلی(متیل متاکریلات) (PMMA) رسید که یک ماده اکریلی رایج برای پنجره‌ها، چراغ خودروها و بسیاری اقلام دیگر است. اگر دما در مرحله تجزیه افزایش یابد، PMMA به پلی(متاکریلات اسید) تبدیل می‌شود که یک پلیمر ابر جاذب برای استفاده در پوشک نوزادان است. تجزیه در مواد قلیایی همچنین می‌تواند به تولید پتاسیم لاکتات منجر شود که قابل تصفیه و تبدیل شدن به آب‌نبات و نوشیدنی‌های ورزشی است.
«جان دورگن» می‌گوید: «زیبایی سیستم رزین ما این است که در پایان چرخه مصرف می‌توانیم آن را تجزیه کنیم، بنابراین مواد دوباره و دوباره قابل استفاده مجدد خواهند بود. هدف اقتصاد دورانی همین است.»
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو سریع‌ترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر می‌خواهید به‌روز باشید، شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
مطمئن باشید که هرگز از سمت ما ایمیل‌های مزاحم (اسپم) دریافت نخواهید کرد.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی می‌شود

source

توسط digitalwebmaster