دیجیاتو
از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.
محققان می‌گویند براساس یک مطالعه جدید احتمال ابتلا به مشکلاتی مانند فراموشی و ابتلا به زوال عقل در کارمندان با درآمد کم بیشتر است.
جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.
براساس یک مطالعه جدید احتمال کاهش حافظه و ابتلا به زوال عقل در کارمندان کم درآمد بیشتر است.
براساس مطالعه جدیدی که اخیرا منتشر شده، کارگران با دستمزد پایین بیشتر از کاهش حافظه و زوال عقل رنج می‌برند. «کاترینا کزیوس» محقق دانشکده بهداشت عمومی «میلمن» دانشگاه «کلمبیا» در این‌باره گفت:
«تحقیقات ما نشان می‌دهد دریافت دستمزدهای پایین در طول سال‌های اوج درآمد با تسریع کاهش حافظه در آینده مرتبط است.»
این یافته‌ها در مجله آمریکایی «اپیدمیولوژی» منتشر شده و نشان می‌دهد مشاغل با دستمزد پایین که منجر به فقر مداوم می‌شوند، مدت‌هاست با پیامدهای منفی سلامتی مانند افسردگی، چاقی و فشار خون بالا مرتبط هستند و حالا درآمد پایین با خظر ابتلا به زوال شناختی زودرس نیز ارتباط دارد.
محققان در این مطالعه به تجزیه و تحلیل داده‌های وضعیت سلامت 2879 فرد متولد شده بین سال‌های 1936 و 1941 پرداختند و کسانی که از سال 1992 تا 2004 به‌طور مداوم دستمزدهای پایینی داشتند و یا اصلا درآمد نداشتند را دسته‌بندی کردند. آن‌ها سپس میزان کاهش حافظه را طی 12 سال آینده یعنی از 2004 تا 2016 مورد بررسی قرار دادند.
محققان دریافتند در مقایسه با افرادی که هرگز دستمزد پایینی دریافت نمی‌کنند، افراد کم‌درآمد به میزان قابل توجهی کاهش حافظه در سنین بالاتر را تجربه می‌کنند – به ‌طور متوسط در هر ده سال، به اندازه یک سال بیشتر از حالت عادی پیر می‌شوند.
آن‌ها استدلال می‌کنند افزایش دستمزد در هر ایالت می‌تواند به حل این مشکلات در بلند مدت کمک کند.
«آدینا زکی الحزوری» استادیار اپیدمولوژی دانشکده بهداشت «میلمن» و «باتلر» و نویسنده این مطالعه گفت: «یافته‌های ما نشان می‌دهد سیاست‌های اجتماعی که رفاه مالی کارگران کم دستمزد را افزایش می‌دهد، برای سلامت عموم جامعه مفید است.»
طبق بررسی‌های انجام شده در ایالات متحده زنان، سیاه‌پوستان و مهاجران کمترین دستمزدها را در میان افراد شاغل در این کشور دارند.
پیش از این، مطالعات دیگری نیز به بررسی زوال عقل در جامعه پرداخته‌اند که این تحقیق را می‌توان موردی تکمیل کننده برای بررسی این معضل دانست.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو سریع‌ترین روش دسترسی به اخبار فناوری، علم و خودرو است. اگر می‌خواهید به‌روز باشید، شبکه‌های اجتماعی دیجیاتو را دنبال کنید.
مطمئن باشید که هرگز از سمت ما ایمیل‌های مزاحم (اسپم) دریافت نخواهید کرد.
تمامی حقوق برای وبسایت دیجیاتو محفوظ است | دیجیاتو توسط سرورهای قدرتمند پارس پک پشتیبانی می‌شود

source

توسط digitalwebmaster